Allahu Akbar: már a jobbikos plakátokon is ezt írják

Téma: 

Allahu Akbar és Abdul Péter feliratokkal ragasztották át Jakab Péter jobbikos képviselőjelölt plakátjait. Van olyan felirat, amely a török zászlót is ábrázolja. Csalódott jobbikosok járták végig az utcákat – írja az origo.hu.

 

Jakab Péter nagyjából a néppártosodással egy időben lett a Jobbik országosan ismert arca – 2016 óta a párt szóvivője.

 

Az általában feltűnően dühösen megnyilvánuló politikus 2014-ben a Jobbik polgármester-jelöltje volt Miskolcon, és bár persze természetesen nem nyert, kapott egy újabb lehetőséget. Őt indítják áprilisban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – írja az origo.hu.

A plakátok már kint vannak – és ezeket ragasztották át csalódott jobbikosok, akik úgy érzik, a párt elárulta őket.

 

Korábban Vona Gábor autójára ragasztottak Allahu Akbar feliratot. A szegedma.hu a Facebook oldalán tett közzé egy videót, amelyen jól látszik, hogy Vona Gábor a lakossági fórumról távozva egy olyan kisbuszba száll be, aminek a hátuljára valaki Allahu Akbar feliratot ragasztott.

A videón egyébként az a döbbenetes, hogy Vona a kisbusz mögött megy el, ránéz a feliratra – egy pillanatra megtorpan -, aztán semmit sem csinál, hanem tovább sétál kissé megzavarodva, és beszáll az autóba. A kocsi elindult a főváros felé az Allahu Akbar felirattal.

 

 

Azt nem lehet tudni, hogy vajon egészen Budapestig így mentek-e, vagy valahol megálltak, és leszedték.

Csalódott Jobbikosok egyébként egy új Facebook-csoportot hoztak létre, Jobb Magyarországért Igazság Kör néven (Jobbik) egy hónapja. Jelenleg csaknem 1500 követője van, és szinte kivétel nélkül kiábrándult Jobbikosok – és a követők száma rohamosan növekszik.

 

 

 

Forrás: Origo

Kapcsolódó cikkeink

Azt kérjük a kormányhivataltól, hogy indítson azonnali vizsgálatot a jobbikos polgármester ügyeinek vizsgálatára – hangzott el Halász János és Riz Gábor sajtótájékoztatóján.

A női nem ilyen mértékű lenézése és megalázása elfogadhatatlan cselekedet mai világunkban.

 

Újjáalakult és visszahelyezett jobbikos szervezetek Borsodban

Újraalakultak a Jobbik szervezetei Ózdon, Edelényben és Sajószentpéteren, és újraindul a szervezeti munka Sajóvelezden és Arlón is – közölte a Jobbik pártigazgatója vasárnap az MTI-vel. (archív fotó)

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház főigazgatója azt mondta, politikai támadásnak tartja azt a feljelentést, amelyet Jobbik tett az egészségügyi intézmény gazdálkodása kapcsán különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, illetve költségvetési csalás gyanúja miatt....

2020. július 14., kedd, Örs,Stella