Cini a közelmúltban mellkisebbítő műtéten vett rész

Téma: 

Két hete a legnagyobb titokban kórházban kezelik Zalatnay Cinit. Lánya, Niki a Hír24-nek elmondta, sokkal nagyobb volt a baj, mint ahogyan azt gondolták.

Továbbra is kórházi kezelés alatt áll az énekesnő és bár kicsit javult az állapota, gyógyultnak nem mondható. Interjút is a lánya adott helyette, mert az erős gyógyszerektől állandóan fáradt és pihennie kell.

Először kedden szivárgott ki, hogy Zalatnay Sarolta beteg, ám akkor még nem tudtuk, hogy valójában mekkora a baj. Lánya úgy fogalmazott, ijesztő, amit az utóbbi két hét alatt átéltek. Az egész úgy kezdődött, hogy Cininek nagy fájdalmai voltak az arcában, amit semmi nem csillapított. Ekkor vitték orvoshoz, ahol kiderült, hogy arcidegzsábája van, amit valószínűleg a huzattól kapott. Ekkor injekciókkal kezdték kezelni, ám ezt követően még rémisztőbb dolog történt vele. A fél szemével alig látott, mindenki attól retteget, hogy megvakulhat. Az erős gyógyszerek mellékhatásai is mind kijöttek Cinin, ami rettenetesen ijesztő volt – mondta Niki a Hír24-nek.

Ezt követően teljes ideggyógyászati kivizsgálásnak vetették alá a hírességet, és az arcát megoperálták. Azóta folyamatosan antibiotikumot kap, amitől kicsit jobban van, de nem gyógyult meg továbbra sem.

Cini a közelmúltban mellkisebbítő műtéten vett részt, amely szintén megviselte. Abból szinte még fel sem épült, mire lecsapott rá az újabb betegség. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Niki minden pillanatban mellette van és segíti, amiben csak tudja.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Az április 8-ai országgyűlési választásra 205 megfigyelőt vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság, 18-at a levélszavazatok ellenőrzésére, 90-t a külképviseletekre, 97-et az egyéni választókerületi székhelyekre a levélszavazatok gyűjtésére szolgáló urnák...

Ukrán nacionalistákat vett őrizetbe az orosz titkosszolgálat

Őrizetbe vette Jobboldali Szektor nevű ukrán nacionalista szervezet négy tagját az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB); azzal gyanúsítják őket, hogy pokolgépes merényletekre készültek a Moszkva által márciusban bekebelezett Krímben.

 

AP

Újabb tizennégy kulturális helyszínt vett fel a világörökségek listájára az UNESCO világörökségi bizottsága Bakuban zajló soros ülésszakán szombaton.

2021. január 27., szerda, Angelika