Drágább lett a tankolás

Téma: 

A Mol Nyrt. bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.

 

Az emeléssel a benzin literenkénti átlagára 400 forintra, a gázolajé 405 forintra nőtt. Az üzemanyagok ára legutóbb múlt szerdán változott, akkor a benzin ára bruttó 3 forinttal, a gázolajé pedig 2 forinttal nőtt.

hirado.hu

Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.

A benzin ára 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

Forrás: MTI

Kép: hirado.hu

Kapcsolódó cikkeink

Évtizedek óta nem volt olyan alacsony a mézhozam Magyarországon, mint 2014-ben. Ez a szakemberek szerint elsősorban a kedvezőtlen időjárás következménye - írta a Népszava kedden.

Pál Dénes lett a Voice győztese

Pál Dénes nyerte meg a The Voice című tehetségkutató műsort, és ezzel együtt a Magyarország hangja címet. A versenyzőknek szólóban, duettben, és mesterükkel is kellett énekelniük. 55%-kal győzte le ellenfeleit, így 2013-ban Magyarország hangja Pál Dénes lett!

Szentgyörgyi Veronika lett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Dövény új polgármestere a vasárnap megtartott időközi választáson - mondta Kovács Eszter jegyző a voksok összeszámlálása után az MTI-nek. A választási névjegyzékben szereplő 254 dövényi lakosból 189-en szavaztak.

MTVA/Zih Zsolt

Almási Éva Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották a nemzet színészének szerdán Budapesten.

2019. június 27., csütörtök, László