Elérte a négymilliót a beoltottak száma

Téma: 

Péntek délutánra meglett a négymilliomodik beoltott. Orbán Viktor közösségi oldalán jelezte, hogy folytatódik az oltási kampány.

 A kormányfő reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt arról, hogy pénteken biztos eléri a négymilliót a beoltottak száma, így szombaton életbe léphetnek az új szabályok. Így a kijárási tilalom kezdete éjfélre módosul, este 11 óráig lehetnek nyitva a boltok és a vendéglátóhelyek.

MTI Fotó Ujvári Sándor

A védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak a vendéglátóhelyek belső terei, a szállodák, a szabadidős létesítmények, az állatkertek, múzeumok, mozik, színházak, edzőtermek és sportesemények, és ezeket a helyeket rokon kíséretében kiskorúak is látogathatják – sorolta a kormányfő.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó Ujvári Sándor

Kapcsolódó cikkeink

EPA

Újabb jó hír a már beoltottak részére.

hirado.hu

Beoltották a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcinájával Orbán Viktor miniszterelnököt. Az erről készült fényképeket a kormányfő Facebook-oldalára tették fel vasárnap délelőtt.

EPA

Meghalt 182, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 2365 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést. Eddig 3 913 550 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 880 897-en már a második adag vakcinát is megkapták.

2021. május 10., hétfő, Ármin,Pálma