Elsejétől miniszterként folytatja munkáját Novák Katalin

Téma: 

Mától családokért felelős tárca nélküli miniszterként dolgozik Novák Katalin.

A miniszter csütörtökön a Facebook-oldalán ismertette: céljai között szerepel az elmúlt tíz év eredményének, a gazdag családtámogatási rendszer minden elemének megőrzése, a családokat támogató lehetőségek további bővítése, ezen belül a saját tulajdonú otthonhoz jutás kiemelt segítése, valamint a gyermekvállalás és gyermeknevelés segítése minden gyermekre vágyó pár és gyermeket nevelő szülő esetében.

MTI Fotó Máthé Zoltán

Dolgozik majd azért is, hogy a koronavírus-járvány ellenére a következő másfél évben is növeljék a családok életszínvonalát – tette hozzá.

Novák Katalin úgy fogalmazott: „számítok az Önök további érdeklődésére, és megköszönöm, ha bizalmukkal kitüntetve támogatják a munkánkat!"

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó Máthé Zoltán

Kapcsolódó cikkeink

Rekordszámú támogatás Csöbör Katalin a Fidesz-KDNP jelöltje mögött

Csöbör Katalin a Miskolc 1. sz. választókerületének országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tartott az ajánlásgyűjtéssel kapcsolatban.

 

Óriási örömmel fogadták a britek Londonban, hogy hétfőn megszületett Katalin hercegnő kisfia. A királyi család tagjain kívül David Cameron brit kormányfő is örömét fejezte ki és jókívánságait küldte Katalin hercegnőnek, aki hétfő délután életet adott a cambridge-i hercegnek...

2021. június 24., csütörtök, Iván