Én, a szexmániás - Szepesi Nikolett úszónő könyvet írt-Videóval!

Írta: Németh Csaba , - Frissítve: 11th April, 2013 - 1:48pm

Téma: 

Én, a szexmániás címmel adott ki könyvet Szepesi Nikolett úszónő, aki a Nemzeti Sportnak adott interjúban arról beszélt, hogy az élsportolók élete a buliról és a szexről szól.Eltűnt a sportvilágból Szepesi Nikolett úszónő, aki jogosulatlanul indult egy világversenyen, így egy évre kizárták, és nem tudott részt venni a londoni olimpián.

Az úszónővel a Nemzeti Sport csütörtöki száma közölt interjút, amelyből kiderül, hogy a sportoló Én, a szexmániás címmel írt könyvet. Az interjúban Szepesi arról beszél, hogy mások mellett magát is felelősnek tartja azért, mert így ért véget a pályafutása (az eltiltást azért kapta, mert egy korábbi visszavonulása után senki nem jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy visszatért), és nem is kezdené újra az úszást. Azt mondja, a könyvben sok mindenkiről, köztük sportolókról is megírja véleményét, de őket álnéven, vagy körülírva szerepelteti. De magáról is kendőzetlenül vall, azt állítja, hogy mindenki tudja, hogy az olimpiai szereplésen túl minden a buliról és a szexről szól, és arra is számít, hogy "a könyvben leírt kalandok után majd lekurvázzák", de ez sem érdekli. Élvezte az életet, meséli, és volt, hogy bulizásból ment edzésre, "milyen jó is volt részegen úszni"!

 

Mint emlékezetes Szepesi Nikolett a CKM magazinban például mindössze két négyzetcentiméternyi ruhában vet csábos pillantásokat az olvasókra. Az eindhoveni Európa-bajnokság bronzérmes hátúszója régóta tervezgette, hogy kipróbálja magát a modellszakmában, ám élsportolóként aligha lett volna ideje erre. Miután 22 évesen befejezte pályafutását, így megnyílt előtte az út...

Kapcsolódó cikkeink