Hidvéghi: A választás eredményét mindenkinek el kellene fogadnia

Téma: 

Kétharmados győzelem született a vasárnapi országgyűlési választáson, és ezt mindenkinek illene elfogadnia – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedd este az M1 aktuális csatornán.

Hidvéghi Balázs ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy ellenzékiek tüntetést jelentettek be szombatra. Közölte, ez azt mutatja, hogy lenézik az embereket, mert a „kristálytiszta” eredményt mindenkinek el kellene fogadnia.

MTI Fotó

Ez az a fajta „sorosista brigád”, amelyik, ha nem a szája íze szerinti eredmény születik, akkor „nekimegy a demokráciának is” – fogalmazott.

Szólt arról is, hogy az ellenzék eleinte még a saját sikereként üdvözölte a magas részvételt, aztán több pártban lemondások következtek, majd választási csalással vádaskodnak. Hozzátette: folytatódik az „adok-kapok” az ellenzéki térfélen, és megint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke “diktálja a tempót” a baloldalon.

Hidvéghi Balázs jelezte: nem számítottak a kétharmadra, de győzelemre, többségre készültek. Ez különleges megtiszteltetés, nagy felelősség – mondta.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Máthé Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délelőtt az ajkai Magyar Imre Kórházban tartott előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést, melyről a Facebook oldalán videó-beszámolót közölt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MTI Fotó Máthé Zoltán

Európában először Magyarország érte el azt, hogy van elég oltóanyag minden olyan ember beoltására, aki kéri – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter, miután a Pfizer magyarországi vezérigazgatójával egyeztetett kedden.

...

A Magyar Közösség Pártja (MKP) üdvözli a szerb parlamentnek a délvidéki vérengzéseket elítélő nyilatkozatát, s olyan gesztusnak tartja, amelyet Szlovákiának is követnie kellene a felvidéki magyarokat igazságtalanul sújtó kollektív bűnösséggel kapcsolatban.

2021. május 10., hétfő, Ármin,Pálma