Ketten fulladtak vízbe a hétvégén Borsodban

Téma: 

Egy 13 éves fiú és egy 52 éves férfi fulladt vízbe a hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, egy 42 éves férfi is elmerült a Hernádban, őt még keresik - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányságság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Gaskó Bertalan elmondta: a 13 éves kesznyéteni fiú még pénteken társaival fürdött a Sajóban, amikor a víz elsodorta, holttestét vasárnap találták meg.
Az 52 éves férfi szintén a Sajóban vesztette életét, a horgász a folyó Sajószentpéter és Kazincbarcika közötti szakaszán csúszott be a vízbe, és már nem tudták megmenteni.
Elsodort a Hernád vize egy 42 éves felsődobszai férfit, őt jelenleg is keresik - mondta Gaskó Bertalan.

Kapcsolódó cikkeink

 Térdig érő vízbe fulladtak ketten Csengernél

Vasárnap este majdnem sötétedésig tartott a kutatás két vízbe veszett férfi megtalálása érdekében, akiket a Szamos nyelt el Csengernél.

Olaszországban dolgozó Ukrán vendégmunkásokat szállított az a kisbusz, amely ma reggel 6 óra után nem sokkal Mezőkeresztesnél rohant az árokba. A jármű utasai közül ketten a helyszínen meghaltak, 3 utast pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A jármű villanyvezetéknek ütközött Parasznyánál, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, a baleset miatt egy ideig kétezernél több fogyasztónál nem volt áram.

2020. július 15., szerda, Henrik,Roland