Lazítottak a ruházati előírásokon a minisztériumokban

Téma: 

A hőség miatt az idén is engedélyezik a könnyített ruházatot a minisztériumi munkatársaknak – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szerdán az MTI érdeklődésére.

Mindez azt jelenti, hogy a nők számára nem kötelező a harisnya, rövidebb is lehet a szoknya, a férfiak esetében pedig eltekintenek a nyakkendő és a zakó viselésétől.
Az országos tiszti főorvos jövő hétfő éjfélig meghosszabbította a múlt szombat óta tartó hőségriadót. A hőség miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára is harmadfokú figyelmeztetést adott ki az egész ország területére, mivel a napi középhőmérséklet tartósan 27 fok felett alakulhat.
A meteorológiai előrejelzések szerint a héten nem enyhül jelentősen a hőség, még vasárnap is 37 fok lehet.

Kapcsolódó cikkeink

Szeparatista fegyveresek elfoglaltak egy tévétornyot Donyeck megyében

Automata gépkarabélyokkal felfegyverzett oroszbarát szakadárok elfoglaltak a tévétornyot csütörtökön a Donyeck megyei Szlovjanszkban - jelentették a helyszínről tudósító újságírók.

Magyarországon az idei ősz jóval enyhébb és csapadékosabb volt a megszokottnál - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A munkahelyvédelmi akciótervben foglaltak megvalósítása érdekében született törvényi rendelkezés alapján 2013.

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Sátoraljaújhelyre, a 2013. augusztus 17-én megrendezésre kerülő Pálházi Állami Erdei Vasút Kisvasúti Napjára vonattal utazóknak.

2020. június 5., péntek, Fatime