Leállás a T-Mobile-nál - így tud újra mobilozni

Téma: 

Hétfő délután óta sokaknál használhatatlan a Telekom mobilnetes szolgáltatása, néhányaknál pedig más funkciók is akadoznak. A központi hiba elhárultával a felhasználónak is lehet egy kis dolga a működés visszaállításához.

Bár a Telekom a cikk megjelenésének időpontjáig továbbra sem kommunikált sem közleményben sem a Facebookon a hvg.hu-hoz beérkező tapasztalatok alapján egyértelműen úgy tűnik, hogy valamikor hétfőről keddre éjszaka a mobilcégnek sikerült elhárítania az országszerte szolgáltatáskieséssel járó hibát.

A szolgáltató helyett most már tehát csak lokálisan - a készülékekben - jelenlévő probléma elhárítása egyszerű: érdemes újraindítani az érintett mobiltelefonokat és modemeket. Mikor újra feljelentkeznek a hálózatra, már minden szolgáltatásnak működnie kell. Aki ezután sem tudja használni az eszközt, az (egy másik mobilról) hívja a Telekom ügyfélszolgálatát. (forrás: hvg.hu)

Kapcsolódó cikkeink

Egységesíti lakossági T-Mobile és T-Home márkáit a Magyar Telekom, év végére mindkettőből egyszerűen csak T lesz. Szintén az idei év vége a céldátum a 40 százalékos LTE mobilnetes lefedettséghez.

Boris Dragojevic

Hivatalos látogatásra Montenegróba utazik hétfő délután Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

EPA

Jelentősen szigorúbb törvények vonatkoznak a migránsokra Olaszországban, miután az olasz államfő aláírta a migrációs biztonsági törvénycsomagot - mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

2021. június 24., csütörtök, Iván