Nincs létszámstop a mentőknél

Téma: 

A sajtóhírekkel ellentétben nincs létszámstop az Országos Mentőszolgálatnál: a kormány döntése értelmében létszámstop kizárólag a kormányhivatali jogállású szerveknél, központi hivataloknál, valamint a fővárosi és megyei kormányhivataloknál lépett érvénybe – tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma hétfőn az MTI-t közleményben.

Az intézkedés célja a bürokrácia növekedésének megakadályozása, egyben a hatékony és olcsó állam megteremtése. Ezt szolgálta a kormány- és járási hivatalok kialakítása, a háttérintézmények körének felülvizsgálata is – közölte a minisztérium.

MTI Fotó

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó

Kapcsolódó cikkeink

MTI/EPA/Orietta Scardino

Ismét az európai uniós befizetések leállításával fenyegetőzött Luigi Di Maio olasz kormányfőhelyettes arra az esetre, ha ez Európai Unió nem tud megoldást találni a menekültek befogadására.

MTI Fotó Bruzák Noémi

Nincs általános pánik, a többség reálisan ítéli meg a koronavírus-helyzetet – olvasható a Századvég Alapítvány elemzésében, melyről pénteken közleményben tájékoztatták az MTI-t.

police.hu

Megették volna a csacsit, de még feldarabolni csak részben maradt idejük.

A debreceni Református Nagytemplom (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

Nincs félnivalónk, ez a húsvét üzenete - mondta Bölcskei Gusztáv tiszántúli református püspök vasárnapi igehirdetésében a debreceni Református Nagytemplomban.

2020. július 13., hétfő, Jenő