Orbán Viktor: A kormány szívügye, hogy megerősítse a hazai vállalkozásokat

Téma: 

A magyar jövőhöz sikeres kisvárosok kellenek, a kormánynak pedig az is szívügye, hogy megerősítse a magyar vállalatokat - erről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Bács-Kiskun megyei Mélykúton, a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. gyáravató ünnepségén.

A magyar modell működik, Magyarország egyre jobban teljesít – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Bács-Kiskun megyei Mélykúton, a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. gyáravató ünnepségén. Hozzátette: magyar jövőhöz sikeres kisvárosok kellenek, a kormánynak pedig az is szívügye, hogy megerősítse a magyar vállalatokat.

MTI Fotó Koszticsák Szilárd

„Jó látni, hogy ma már olyan időket élünk, amikor magyar kisvárosokban sokmilliárdos termelő beruházások valósulnak meg, mert úgy képzeljük el a magyarok jövőjét, hogy a kisvárosok sikeresek lesznek, és a magyar falvaknak is lesz jövője, ehhez pedig ilyen beruházások kellenek” – mondta Orbán Viktor.

A kormányfő hangsúlyozta: Mélykút ettől kezdve egész Európa egyik legmodernebb víziszárnyas-feldolgozó üzemével büszkélkedhet. Kiemelte, hogy a 350 új munkahelyet teremtő, negyvenmillió eurós beruházást egy magyar családi vállalat hozta tető alá.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott koronavírus-kutatócsoportok munkájáról tájékozódott csütörtökön videokonferencia keretében Orbán Viktor miniszterelnök és Palkovics László miniszter; a megbeszélésen a kormányfő a hazai gyógyszergyártás és -...

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Elfogadhatatlannak tartja Orbán Viktor miniszterelnök, hogy Magyarországon kívül döntsék el, "kikkel kell együtt élnünk".A kormányfő szombaton Felcsúton, a Kastély Óvoda alapításának 60.

A miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának adott interjújában a bankok elszámoltatásával kapcsolatban azt mondta: végre van egy olyan közös élményünk, hogy győzött az igazság, amelyet ritkán mondhat el magáról egy nép.

 

2021. március 6., szombat, Leonóra,Inez