Ózdi gyilkosság-500 ezer forint a nyomravezetőnek

Téma: 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2014. január 31-ére virradó éjszaka ÓzdSzennanevű városrészének családi házába behatolt, majd megölte az ott lakó 82 éves asszonyt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” (h-cs: 8-16, p: 8-13) zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Kapcsolódó cikkeink

701 ezer forint jótékony célra

A DVTK játékosai november 2-án a Katolikus Karitász logójával ellátott mezben játszottak. Klubunk és a segélyszervezet ezzel a közös akcióval is abban segít, hogy a rászoruló gyermekeknek is igazi ünnep legyen a karácsony.

MTI-fotó: Kovács Tamás

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában a 2016-os büdzséről és arról is beszélt, hogy vajon az adócsökkentés, a családi kedvezmények és a bérfelzárkóztatás mikor érezteti hatását a mindennapokban.

Szerda reggel 7 óra körül egy euró 306,52 forintot ért a kedd délutáni 306,40 forintot követően. A legmagasabb eurójegyzés kedden 306,47 forint volt. Reggel még 302 forint körül jegyezték az eurót, nagyjából a hétfő esti szinten.

2021. március 3., szerda, Kornélia