Vonáék árulók és a balliberális erők kezére játsszák a nemzeti mozgalmat

Írta: itv , - Frissítve: 5th December, 2017 - 3:42pm

Téma: 

Az eddigieknél is sokkal keményebben kiosztotta a Jobbik „szekerét balra fordító” Vona Gáborékat Gaudi-Nagy Tamás, a párt 2010 és 2014 közötti parlamenti képviselője – írja a Pestisracok.hu

 

A nemzeti radikálisok egyik kulcsfigurájának számító ügyvéd internetes bejegyzésében fakadt ki a Jobbik jelenlegi elnökére. Gaudi-Nagy Tamás szerint Vonáék elárulták a nemzeti mozgalmat, de ő bízik benne, hogy ez a folyamat még időben megfordul – írja a Pestisracok.hu

 

"Hazafiak! Meddig tűritek még Vonáék árulását? Hogy tűrhetitek el amit a Jobbik áruló vezetése művel, ahogy a balliberális nemzetellenes erők kezére játssza több százezer igaz szívű és lelkű, derék magyar ember közös erőfeszítése és munkája révén hazai és európai képviselethez jutott nemzeti mozgalmat?"

 

– tette föl a kérdést Facebook-bejegyzése elején Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, aki a múlt héten a PestiSrácok.hu-nak is elég keményen kiosztotta a Jobbik hazaáruláshoz „erősen közelítő” politikáját.

Ám mostani írása már a portálnak adott interjúnál is keményebbre sikerült. A volt jobbikos parlamenti képviselő fölidézte a 2010-es, Radikális változás című programot, az Európai Unióból való kilépést célzó népszavazási kezdeményezést, ami helyett most a „Jobbik új üdvöskéje, a Simicska közelinek tűnő Varga-Damm Andrea” immár az euró bevezetése mellett érvel.

 

Kapcsolódó cikkeink