Zagyva: Ha itt ez megy, akkor mi mehet Borsodban?

Téma: 

Keserű meglepetés érte kedddélután a jobbikos Zagyva György Gyulát, ugyanis az Országgyűlés Hivatala elől ellopták a biciklijét – tudta meg a barikad.hu.

A kerékpárt annak ellenére lopták el, hogy az Országgyűlés Hivatalának épülete előtti parkolót biztonsági őr és több kamera is figy.eli

Zagyva György Gyula kérdésünkre elmondta: feljelentést tesz a rendőrségen. A képviselő hozzátette: az háborította fel leginkább, hogy a Képviselői Irodaháztól valaki el mer lopni egy kerékpárt. „Ha itt ez megy, akkor mi mehet Borsodban?" – kérdezte.

Mint mondta, nem először lopták el a biciklijét, gyakran kerékpározik Budapesten és Egerben is. A mostani biciklijét öt éve vette, és elmondása szerint értékes volt. „Mi ezt nem reklámozzuk, de a frakcióban többen járunk biciklivel, mint az LMP-sek, akik ezzel kampányoltak" – tette hozzá.

Rövidesen új kerékpárt fog vásárolni, addig gyalog vagy kocsival jár dolgozni.

A barikad.hu beszámolt arról is, hogy egy héten belül ez már a második ilyen eset volt: múlt hét kedden egy munkatársuknak, egyben a Jobbik egyik alkalmazottjának értékes versenybiciklijét lopták el ugyanonnan. A biztonsági kamerák felvételei alapján nem derült ki, hogy ki lehetett a tolvaj, mert baseball sapka takarta el az arcát.

Kapcsolódó cikkeink

hirado.hu

A nők 40 év munka után nyugdíjba vonulhatnak, és szabad óráikat például unokáikkal tölthetik. A kormány szándékai szerint ez is a családtámogatási intézkedések része, eddig 140 ezren éltek ezzel a lehetőséggel.

Mégis szabadságra mehet februárban

A Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete (MAKSZOE) szerint azok a munkavállalók, akik februárban mennek szabadságra, kevesebb munkabért fognak kapni, mint ha bármelyik másik hónapban tennék ezt.

Ivica Dacic szerb miniszterelnök szerint Szerbiában nem lesz államcsőd, miként Görögországban sem lett végül, kormánya fenn fogja tartani a gazdaság és a pénzügyi rendszer stabilitását.

2021. január 17., vasárnap, Antal,Antónia