Belügyminisztérium Országos Úszó Bajnoksága - Két arany és egy ezüst érmet gyűjtöttek be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság úszói

Az idén a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg Kecskeméten 2013. március 27-én a Belügyminisztérium Országos Úszó Bajnokságát.

Az elmúlt évben csak a rendőrség tagjai és tanintézetei versenyeztek, az idén azonban már a Katasztrófavédelem és a Büntetés Végrehajtási Intézettel kibővülve jelentősen megemelkedett a program résztvevőinek létszáma.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a tavalyi öt fővel szemben, az idén már tíz úszóval képviseltette magát a bajnokságon.
A versenyzők gyors-, hát- és mellúszásban (50 m-en, illetve 100 m-en), valamint váltóban mérhették össze erejüket.
A meglepően népes és erős mezőnyben a borsodi csapat tagjai több egyéni érmes és pontszerző helyezést szereztek, végül a csapatversenyben - 33 szerv között - a 14. helyen végeztek.
A csapat legeredményesebb tagja Balogh Vera (Miskolc RK) volt, aki két aranyérmet is begyűjtött.

Eredmények:
100 m mellúszás: 2. Csáki Eszter (Tiszaújváros RK)
50 m gyorsúszás: 1. Balogh Vera Eszter (Miskolc RK)
50 m hátúszás: 1. Balogh Vera Eszter (Miskolc RK)
50 m hátúszás: 9. Oláh Péter (Kazincbarcika RK)

Kapcsolódó cikkeink

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete megtartotta a Területi Küldöttválasztó Gyűlését, ahol újra Ádám Imrét választották meg a szervezet elnökének.

Az Országos Polgárőr Szövetség Közgyűlésén dr. Túrós András az OPSZ elnöke Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát adta át dr. Mecser Tamás r. ezredesnek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány-helyettesének.

Illusztráció

Jelenleg is vizsgálják, mi okozta több koraszülött halálát a kórházban.

Elindult a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal teljes körű akadálymentesítése

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal 482,5 millió forint uniós támogatást nyert „A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése: akadálymentesítés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

2021. január 17., vasárnap, Antal,Antónia