Biztonsági intézkedés Kazincbarcikán

A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. február 18-án is kellett biztonsági intézkedést alkalmazniuk a járőröknek.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy a város egyik utcájában, egy személy a földön fekszik. A járőrök a helyszínen egy 45 éves férfit a földön már ülve találtak, akinek a fején sérülés volt, ami vérzett. A rendőröknek a férfi elmondta, hogy sokat ivott, elesett és most nem tud felállni. A rendőrök úgy ítélték meg, hogy a férfi önerejéből nem tud hazamenni, illetve a sérülése miatt feltételezhetően ellátásra szorul, ezért értesítették a mentőszolgálatot. A szakemberek a sérültet kórházba szállították.

Kapcsolódó cikkeink

Fegyvert használhatnak a krími ukrán katonák

Engedélyezték az önvédelmi célú fegyverhasználatot a Krímben állomásozó ukrán fegyveres erők tagjainak azután, hogy egy ukrán katona életét vesztette a félszigeten - közölte kedden az ukrán védelmi minisztérium sajtóosztálya.

A munkahelyvédelmi akciótervben foglaltak megvalósítása érdekében született törvényi rendelkezés alapján 2013.

hirado.hu

Domokos László úgy látja, hogy a növekvő adóbevételeket az adók és járulékok további csökkentésére érdemes fordítani, ami növeli a vállalkozások versenyképességét és több jövedelmet hagy a dolgozó családoknál.

2020. október 22., csütörtök, Előd