Félpályás útlezárások Borsodban: ajánlott kerülőútvonalak Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A megyében 2014. december 15-én Miskolcra és Kazincbarcikára bejelentett forgalomlassító demonstrációk miatt ajánlott kerülőútvonalak.

 

Demonstráció miatt 2014. december 15-én 7 óra és 16 óra közötti időben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Miskolcon három, Kazincbarcikán pedig egy helyszínen kell félpályás útlezárásra számítani:

 

  1. Tervezett félpályás útlezárás:

Miskolc, 3. számú főközlekedési út (József Attila út) 188-as kilométer-pontjánál a METRO kereszteződés és a Sajó-híd közötti 100 méteres (bevezető) szakaszán.

Ajánlott kerülőútvonalak:

  • A 3. számú főközlekedési út Miskolcra bevezető szakaszán az Auchan áruház előtt lévő körgeometriájú csomópontból forduljanak rá az M30-as főútra. A közlekedők az M30 főút Miskolc-déli lehajtójánál a 304-es útra letérve, majd jobbra kanyarodva a Praktiker Áruház előtti szervizúton áthaladva a Bogáncs úton keresztül jutnak vissza a Pesti útra a demonstrációval már nem érintett területre.
  • További lehetőségként igénybe vehető útszakasz a 2617. számú közúton, Arnót településen keresztül Sajóvámos, majd ott balra kanyarodva a 2619. számú közúton át a 26. főút, melyről Miskolcra akadálytalanul be lehet jutni.
  1. Tervezett félpályás útlezárás:

Miskolc, Pesti út bejövő oldalánál található MOL Üzemanyagtöltő Állomástól a 3. számú főút 180-as kilométer szerelvényéig a külső sáv 100 méteres szakaszán.

Ajánlott kerülőútvonal:

A Miskolc felé haladók a Pesti út - 304. számú közút kereszteződésénél jobbra, az Auchan Áruház irányába haladjanak, így a járművek a 3. számú főúttal párhuzamosan futó szerviz úton keresztül juthatnak majd vissza a főútra, illetve a 304. számú utat érintve Miskolc – Szirmán keresztül érhetik el Miskolc központját.

 

  1. Tervezett félpályás útlezárás:

Miskolc, Pesti út kivezető oldalán, az Erzsébet királyné út kereszteződésénél található közlekedési jelzőlámpától mért 100 méteres szakaszán, a külső sávban.

Ajánlott kerülőútvonal:

A 3. sz. főúton a Budapest felé haladók a Pesti út- Erzsébet királyné kereszteződésénél jobbra forduljanak az Erzsébet királyné útjára, onnan tovább a Lavotta útra, majd balra a Harsányi út érintésével vissza a Pesti útra.

 

  1. Tervezett félpályás útlezárás:

Kazincbarcika külterületén, a 26-os számú főközlekedési út BorsodChem Zrt. 4. kapuja után, Sajószentpéter irányába, a menetirány szerinti jobb oldalon.

Ajánlott kerülőútvonalak:

 

  • A Miskolc felől Kazincbarcika irányába közlekedők Sajószentpétert elhagyva a 26-os főút – Ipari út kereszteződésénél a vasúti átjárón keresztül a Múcsonyi út irányába haladjanak. A közlekedők a 26-os főútra Kazincbarcika városában a Múcsonyi úton térhetnek majd vissza Ózd, Rudabánya illetve Aggtelek irányába.
  • Az Ózd felől Miskolc irányába közlekedők Kazincbarcikán a 26-os főút (Hadak útja) és a Múcsonyi úti kereszteződésénél Múcsony felé haladjanak. Ezt követően a vasúti átjáró után jobbra fordulva, az Ipari úton át, az Ipari út – 26-os főút kereszteződésénél térhetnek vissza Sajószentpéteren keresztül a Miskolcra vezető útra.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy az érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek, előzetesen tájékozódjanak az aktuális forgalmi viszonyokról.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy az érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek, előzetesen tájékozódjanak az aktuális forgalmi viszonyokról.

 

Kapcsolódó cikkeink

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete megtartotta a Területi Küldöttválasztó Gyűlését, ahol újra Ádám Imrét választották meg a szervezet elnökének.

Kulcs magazin

Megalakult Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közgyűlése pénteken Miskolcon, a megyeházán, miután jogerőssé vált a megyei önkormányzati választás eredménye.

Illusztráció

Jelenleg is vizsgálják, mi okozta több koraszülött halálát a kórházban.

Elindult a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal teljes körű akadálymentesítése

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal 482,5 millió forint uniós támogatást nyert „A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése: akadálymentesítés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

2021. június 24., csütörtök, Iván