Szabad a pálya!

„A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja „Szabad a pálya…” címmel Pályaválasztási kiállítást rendez 2013. november 5-én és 6-án 10 órától Miskolcon a Generali Arénában (Városi Sportcsarnok, Miskolc, Görgey A u. 19.).
A kiállításon közép-és felsőfokú oktatási intézmények, képző szervezetek, munkáltatók mutatják be az egyes szakmák sajátosságait, a továbbtanulási lehetőségeket. A Munkaügyi Központ szakemberei a helyszínen segítséget nyújtanak a megalapozott pályadöntés meghozatalához.
Várják a 7-8. osztályos általános iskolás, valamint a 11-12. évfolyamos középiskolás diákokat, tanárokat és szülőket!”

Kapcsolódó cikkeink

Szabad György. MTI fotó

Az akadémikus haláláról Szilágyi Zoltán, a parlament sajtófőnöke számolt be.

Az edelényi kistérség

Elsőként hozza a kormányhatározat az edelényi kistérséget azon a listán, amely a szabad vállalkozási zónákat sorolja fel.

Az égi vándor március 7-8-ától lesz megfigyelhető Magyarországról. Pompás égi tüneményben lehet részünk pár nap múlva. A 2011 nyarán felfedezett C/2011 L4 (Panstarrs) üstökös fog ugyanis áthaladni felettünk – olvasható az időkép.hu-n.

MTI Fotó

Nem szabad hagyni, hogy az Európai Unió csökkentse az agrártámogatásokat, mert az „fenyegető veszélyt” jelent a magyar gazdákra – mondta az agrárminiszter kedden az M1-en.

2020. július 10., péntek, Amália