Kékfény

Lelőttek egy férfit Budapesten

Írta: itv , - Frissítve: 7th January, 2018 - 5:14pm

Megöltek egy férfit a főváros XVII. kerületében vasárnapra virradóra, a támadó egy nőre is rálőtt, majd fegyverét maga ellen fordította.

 

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a 26 éves férfi bement egy Újlak utcai házba és lelőtt egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A támadó a lakásban tartózkodó nővel kiment az utcára, ahol a nőre is rálőtt, majd a fegyverét maga ellen fordította.

 

A nőt és az elkövetőt a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A támadó a kórházban belehalt sérüléseibe.

Diákoktól csalt ki pénzt egy kecskeméti tanárnő

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 12:45pm
Képünk illusztráció (MTI-fotó: Koszticsák Szilárd)

Többrendbeli üzletszerűen elkövetett csalás miatt emeltek vádat egy kecskeméti tanárnővel szemben, aki az iskola tanulóinak meghirdetett franciaországi kirándulás részvételi díját ugyan beszedte, de a több mint 9 millió forintból valójában sem a szállást, sem az utazást nem szervezte meg – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

 

Szüretelés közben csaptak le a borsodi drogtanyára – Vádemelés az ormosbányai marihuánatermesztők ellen

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 10:38am

 A bűnszervezet tagjai egy ormosbányai gazdasági épületet alakítottak át drogtermesztésre, kertésznek pedig Prágából hívtak „szakembert”. A rendőrség mind az öt gyanúsítottal szemben vádemelést javasol.

 

Elfogták a segítségnyújtást elmulasztó halálos gázolót

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 10:34am

 Egy 37 éves boldvai férfit vádolnak azzal, hogy szerdán este Sajóvámoson elütött egy 53 éves férfit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az elgázolt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

 

 

Rendőrök zavarták meg a drogbizniszt

Írta: itv , - Frissítve: 5th January, 2018 - 10:29am

 Az öt férfi a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal, valamint kábítószerrel kereskedett. A hajdú-bihari rendőrök összehangolt akcióban fogták el őket még tavaly februárban.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást öt férfival szemben.

Rekord mennyiségű drogfogás Röszkénél

Írta: itv , - Frissítve: 20th December, 2017 - 2:05pm

Közel fél tonna – egymilliárd forint értékű – marihuánát foglaltak le a rendőrök Röszkénél.

 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 36 éves albán állampolgárral szemben. A férfi nyergesvontatójával 2017. december 18-án 6 óra 53 perckor jelentkezett belépésre Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

SZOBÁBAN TERMESZTETTE A VADKENDERT

Írta: itv , - Frissítve: 14th December, 2017 - 3:36pm

A rendőrök kazincbarcikai otthonából állították elő azt a fiatalembert, aki lakásának egyik szobájában nevelte a vadkender növényeket.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi, 24 éves fiatalemberrel szemben.

A nyomozók 2017. december 13-án tartottak házkutatást a gyanúsított lakásában, ahol virágcserepekbe ültetett indiai vadkender növényeket foglaltak le.

Brutálisan agyonverte barátnőjét egy részeg férfi Miskolcon

Írta: itv , - Frissítve: 13th December, 2017 - 7:53am

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a B.A.Z. Megyei Főügyészség egy 54 éves férfival szemben, aki olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy a nő belehalt a sérülésekbe.

A férfi 2014 óta került közelebbi kapcsolatba a sértett nővel. Gyakran nála is aludt. Mivel mindketten italozó életmódot folytattak, közöttük gyakoriak voltak a veszekedések. Ezek során a férfi többször bántalmazta is a nőt. Emiatt vele szemben rendőrségi eljárások is indultak.

 

Öt autót is feltört, magnókkal távozott a miskolci betörő

Írta: itv , - Frissítve: 13th December, 2017 - 7:49am

Lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Zsolt 20 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított december 8-án, 19 óra után Miskolcon, a Kiss Tábornok úton és a Lányi Ernő úton összesen öt parkoló autót tört fel. A járműveket megpróbálta beindítani, egyiknél sem sikerült, így két autóból kitépte a magnót, de akadt olyan kocsi is, amiből semmit sem vitt el.

Megöltek egy embert az M5-ös autópályán

Írta: itv , - Frissítve: 5th December, 2017 - 4:11pm

Gyilkosság történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében kedd hajnalban – közölte a rendőrség honlapján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A Police.hu oldalon azt írták, hogy hajnalban egy ember meghalt, egy pedig megsérült. A helyszíni szemle idejére a pihenőt a rendőrség lezárta.

Az emberölés az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán történt a csengelei pihenőnél – menet közben egy másik autóból lőhettek át.

Két napon át volt megkötözve egy székben a kirabolt miskolci férfi

Írta: itv , - Frissítve: 3rd December, 2017 - 11:11am

A rendőrök a bejelentés után néhány órán belül elfogták azt a két fiatal taktakenézi férfit, akik egy miskolci férfit a lakásában megkötöztek, bántalmaztak, majd különféle értékeket tulajdonítottak el tőle.

 

A rendőrségre 2017. december 1-jén a reggeli órákban tett bejelentést egy férfi, aki elmondta, hogy egy ismerősét kereste fel miskolci házában, ahol őt egy székhez kötözve találta.

ELALUDT, SÚLYOS BALESETET OKOZOTT

Írta: itv , - Frissítve: 30th November, 2017 - 10:37am

Vádemelési javaslattal éltek az encsi rendőrök azzal a szlovák állampolgárral szemben, aki vezetés közben elaludt és összeütközött egy szabályosan közlekedő teherautóval.

Az Encsi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 24 éves szlovák férfival szemben.

A mentők is menekültek Sályból szombaton este

Írta: itv , - Frissítve: 24th November, 2017 - 8:10am
Fotó: ÉM-archív

A szombaton este Sályba érkező mentők egyik tagja elmondta, hogy is történtek a dolgok…

 

Egyik olvasó elektronikus levele és a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől kapott hivatalos tájékoztatás alapján rakta össze a boon.hu a portálunkon is megjelent verziót, Sály településen szombaton este mi és hogyan történhetett, amit levélírónk úgy minősített, hogy csaknem megismétlődött a tizenegy évvel ezelőtti olaszliszkai lincselés.

Szombaton majdnem Sályban volt Olaszliszka

Írta: itv , - Frissítve: 22nd November, 2017 - 8:33am

Nem sok hiányzott, hogy Sályban játszódjon újra az olaszliszkai lincselés

 

„Szombaton este majdnem újra játszódott az olaszliszkai lincselés, csak éppen most Sályban…” – írta sályi olvasónk elektronikus levelében, amelyben – saját szavaival – részletesen be is számolt az általa tapasztaltakról.

 

 

Egy baleset, két gyanúsított, négy bűncselekmény Borsodban

Írta: itv , - Frissítve: 15th November, 2017 - 4:08pm

 Az ittas sofőrök fokozott kockázatot jelentenek a közlekedésben. A rendőrség vádemelési javaslattal élt egy sofőrrel és utasával szemben is, akik közös italozásuk után autóba ültek, majd árokba borultak Bőcsön.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Munkáltatója felelőtlensége miatt vesztette életét egy favágó

Írta: itv , - Frissítve: 15th November, 2017 - 4:00pm

Szabálytalanul végzett munka miatt egy óriási farönk alá szorult egy férfi. Az Ózdi Járási Ügyészség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó, gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat a 44 éves vádlottal szemben.

 

Droglabor Felsődobszán – Betonkeverőben készült a „cola”

Írta: itv , - Frissítve: 7th November, 2017 - 3:51pm

Mákszalmából a jelentős mennyiség alsó határát többszörösen meghaladó mennyiségű morfint nyertek ki.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat ukrán és magyar állampolgárságú férfiakkal szemben. A Miskolci Törvényszéken hétfőn kezdődött meg a kilenc vádlottat felsorakoztató büntetőper.

 

Ipari körülmények között készült kábítószer Felsődobszán

Írta: itv , - Frissítve: 24th July, 2017 - 11:51am

Ipari körülmények között, ipari mennyiségben állított elő kábítószert több magyar és ukrán férfi Felsődobszán, ellenük jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség – közölte a vádhatóság szóvivője .

 

Martossy György főügyészhelyettes tájékoztatása szerint a vádlottak ipari mennyiségben szereztek be mákszalmát, amelyből “cola” fantázianevű kábítószer gyártásába kezdtek.

 

Vasvillával és gázpisztollyal indult meg a miskolci banda

Írta: itv , - Frissítve: 28th June, 2017 - 7:24pm

A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a négy gyanúsítottnak, akikkel szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt indult büntetőeljárás - közölte a Miskolci Járásbíróság szerdán az MTI-vel.

Nyakon lőtték az Afrikából hazatért gólyát Berzéken

Írta: itv , - Frissítve: 10th April, 2017 - 10:58am

A Mályi Természetvédelmi Egyesület madármentő állomására vasárnap került be az első sérült gólya, lőtt sebbel.

 

Közleményük szerint Hernádnak az első vizsgálatok szerint „szerencséje” volt, mert a nyaki csigolyát érte a lövés. A jövő hét vége felé várhatóan már szabadon tudják engedni. A madár a megtalálásához legközelebb eső folyóvízről kapta ideiglenes nevét.

Rabszolgatartó házaspárt fogtak Sátán

Írta: itv , - Frissítve: 24th March, 2017 - 6:24pm

Őrizetben van az a házaspár, akik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátán egy férfit évekig bezárva tartottak és dolgoztattak, majd amikor a sértett már nem akarta tovább a ház körüli teendőket elvégezni, súlyos fenyegetéssel és bántalmazással bírták rá a további munkára – közölte a rendőrség.

 

 

Oldalak