Kékfény

Egy baleset, két gyanúsított, négy bűncselekmény Borsodban

Írta: itv , - Frissítve: 15th November, 2017 - 4:08pm

 Az ittas sofőrök fokozott kockázatot jelentenek a közlekedésben. A rendőrség vádemelési javaslattal élt egy sofőrrel és utasával szemben is, akik közös italozásuk után autóba ültek, majd árokba borultak Bőcsön.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Munkáltatója felelőtlensége miatt vesztette életét egy favágó

Írta: itv , - Frissítve: 15th November, 2017 - 4:00pm

Szabálytalanul végzett munka miatt egy óriási farönk alá szorult egy férfi. Az Ózdi Járási Ügyészség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó, gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat a 44 éves vádlottal szemben.

 

Droglabor Felsődobszán – Betonkeverőben készült a „cola”

Írta: itv , - Frissítve: 7th November, 2017 - 3:51pm

Mákszalmából a jelentős mennyiség alsó határát többszörösen meghaladó mennyiségű morfint nyertek ki.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat ukrán és magyar állampolgárságú férfiakkal szemben. A Miskolci Törvényszéken hétfőn kezdődött meg a kilenc vádlottat felsorakoztató büntetőper.

 

Ipari körülmények között készült kábítószer Felsődobszán

Írta: itv , - Frissítve: 24th July, 2017 - 11:51am

Ipari körülmények között, ipari mennyiségben állított elő kábítószert több magyar és ukrán férfi Felsődobszán, ellenük jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség – közölte a vádhatóság szóvivője .

 

Martossy György főügyészhelyettes tájékoztatása szerint a vádlottak ipari mennyiségben szereztek be mákszalmát, amelyből “cola” fantázianevű kábítószer gyártásába kezdtek.

 

Vasvillával és gázpisztollyal indult meg a miskolci banda

Írta: itv , - Frissítve: 28th June, 2017 - 7:24pm

A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a négy gyanúsítottnak, akikkel szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt indult büntetőeljárás - közölte a Miskolci Járásbíróság szerdán az MTI-vel.

Nyakon lőtték az Afrikából hazatért gólyát Berzéken

Írta: itv , - Frissítve: 10th April, 2017 - 10:58am

A Mályi Természetvédelmi Egyesület madármentő állomására vasárnap került be az első sérült gólya, lőtt sebbel.

 

Közleményük szerint Hernádnak az első vizsgálatok szerint „szerencséje” volt, mert a nyaki csigolyát érte a lövés. A jövő hét vége felé várhatóan már szabadon tudják engedni. A madár a megtalálásához legközelebb eső folyóvízről kapta ideiglenes nevét.

Rabszolgatartó házaspárt fogtak Sátán

Írta: itv , - Frissítve: 24th March, 2017 - 6:24pm

Őrizetben van az a házaspár, akik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátán egy férfit évekig bezárva tartottak és dolgoztattak, majd amikor a sértett már nem akarta tovább a ház körüli teendőket elvégezni, súlyos fenyegetéssel és bántalmazással bírták rá a további munkára – közölte a rendőrség.

 

 

Háznál csencselő orgazdák buktak meg Borsodban

Írta: itv , - Frissítve: 6th March, 2017 - 8:03am

Háznál árulta a csempészcigarettát és vágott dohányt az a két férfi, akiket a NAV pénzügyi nyomozói füleltek le Mezőcsáton. Több mint négy millió forintnyi dohányárut foglaltak le.

 

A NAV munkatársai a Borsod megyei rendőrökkel ütöttek rajta két középkorú férfin, akik egy mezőcsáti háznál árultak csempészcigarettát és vágott dohányt. Az egyik munkanélküliként nyilvántartott férfinél százhuszonötezer forintot, és egy füzetet találtak, amelyben tételesen vezette az eladásokat.

Háznak rohant a lengyel kamion Aszalón- nyári gumival közlekedett a havas, síkos úton

Írta: itv , - Frissítve: 16th January, 2017 - 3:16pm

Nyári gumival közlekedett a havas, síkos úton az a kamion, amely egy  gyerekszobában landolt  szombat este Aszalón, miután a sofőr valószínűleg későn vette észre a falu szélén a lassítószigetet. Amikor korrigálni akart, megcsúszott, és a ház falának ütközött.

 

Baleset az M3-as autópályán

Írta: itv , - Frissítve: 13th January, 2017 - 10:34am
A sztárda miskolci lehajtójánál egy személygépjármű a szalagkorlátnak ütközött.
 

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2017. január 13-án 9 óra után az M3-as autópálya 156-os kilométerszelvényében, a főváros irányába, a miskolci lehajtónál. Egy személygépjármű a szalagkorlátnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején torlódás lehetséges.

Kérjük a balesettel érintett útszakaszt kellő körültekintéssel, óvatosan közelítsék meg!

Rablót keres a rendőrség

Írta: itv , - Frissítve: 12th January, 2017 - 3:56pm
Rablással gyanúsítható férfi azonosításához kéri a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét.
 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 05000/15/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett ügyében.

Telefontolvajt keresnek a miskolci rendőrök

Írta: itv , - Frissítve: 9th January, 2017 - 4:54pm

 Egy lopással gyanúsítható férfi azonosításához kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/6824/2016. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2016. december 24-én Miskolc egyik lottózójában eltulajdonította egy vásárló asztalra tett mobiltelefonját.

A befagyott Sajó jégpáncélja alatt holtan találták meg a 7 éves kislányt Sajószentpéteren

Írta: itv , - Frissítve: 9th January, 2017 - 11:43am

A befagyott folyó jégpáncélja alatt holtan találták meg a 7 éves kislányt- A jeget feltörték, a gyermek testét kiemelték a vízből,megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét.

 
 

 

 

Vasárnap délután eltűnt egy hétéves kislány Sajószentpéterről. A gyermek társaival játszott, majd ismeretlen helyre távozott és nem került elő.

 

Segített hazamenni ittas ismerősének, majd egy szóváltást követően brutálisan agyonverte a férfit Arlón

Írta: itv , - Frissítve: 3rd January, 2017 - 8:06am

 

 

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a B.A.Z. Megyei Főügyészség egy 20 éves férfival szemben.

 

A vádlott és a 67 éves sértett férfi az arlói búcsúban szórakoztak 2015. szeptemberében. Külön társaságban voltak, de mégis egymás mellé keveredtek a rendezvényen a falu kocsmájában. Mindketten erősen ittasak voltak. A sértett az esti órákban távozni akart, de a pultos nem akarta odaadni neki a kerékpárját, ittassága miatt.

Rendőrök oltották el a karácsonyfatüzet

Írta: itv , - Frissítve: 25th December, 2016 - 2:16pm

Szabadnapos rendőrházaspár oltotta el a lángoló karácsonyfát és mentett ki két nőt Ózdon.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. december 24-én 16 óra 30 perc körül szabadidejükben egy ózdi emeletes ház előtt haladtak az autójukkal, amikor azt vették észre, hogy az első emeleti lakásában lángol egy karácsonyfa.

A rendőrházaspár azonnal megtette a szükséges lépéseket, bejutott az ingatlanba, kimentették a nagymamát és az unokáját, áramtalanították a lakást, megkezdték a tűz eloltását.

Oldalak