Egy asszony vetette magát a vonat elé

Téma: 

Csütörtökön délután nem sokkal délután két óra után egy 44 éves szerencsi asszony a prügyi vasúti átjárótól 150 méterre a Miskolc felé közlekedő Kamilla InterCity elé vetette magát.
A nő egy bokorból lépett a vonat elé,és a helyszenen elhalálozott.
Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapoitányság kommunikációs irodájának munkatársa tájékoztatása szerint a rendőrég vizsgálja az eset pontos körülményeit.

Kapcsolódó cikkeink

Összesen 22 parkoló autót öntött le festékkel augusztus 20-án hajnalban, egy sajószentpéteri asszony, aki a bejelentéstől számított öt órán belül már a kihallgató szobában volt - írja a vezess.hu.

A húsvét ünnepe alatt várhatóan megnövekvő utasforgalom megfelelő kiszolgálása érdekében változik a vonatok közlekedési rendje. Ennek megfelelően
március 31-én (húsvét vasárnap) ünnepnapi,
április 1-jén (húsvét hétfőn) vasárnapi menetrend lesz érvényben.

Vonat alá esett és meghalt egy idős férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban csütörtökön - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Az elmúlt öt évben harminc halálos közlekedési baleset következett be Magyarországon vasúti átjárókban. A tragédiák egyik évszakot sem kerülték el, de figyelemre méltó, hogy 12 ezek közül nyáron, júniustól augusztusig, a legnagyobb melegek idején történt.

2019. május 21., kedd, Konstantin