Életveszélyesen megvertek egy miskolci férfit

Téma: 

Súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett egy 38 éves miskolci férfi, akit pénteken vert meg egy 27 éves sajószentpéteri lakos, a tettest elfogták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szombaton.

A tájékoztatás szerint életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást a sajószentpéteri férfi ellen, aki szóváltást követően bántalmazta a miskolci férfit.

Kapcsolódó cikkeink

Megvertek egy futballbírót vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Encsencsen, a játékvezető súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - közölte a térségi rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Előzetesben a miskolci szatír

A közelmúltban több miskolci nőt szeméremsértően molesztált egy férfi.
A miskolci nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a gyanúsítottat és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.

Barátnőjét futtatta egy  miskolci férfi

Egy miskolci férfi azért futtatta élettársát, hogy ő munka nélkül is megéljen, ezzel azonban elkövette a kitartottság bűntettét.

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából – erről közleményben tájékoztatott szerdán a párt másik két helyi képviselője.

2020. május 31., vasárnap, Angéla,Petronella