Elfogták a bánrévei lélekharang ellopásával gyanúsított fiatalokat

Téma: 

Elfogtak a napokban két fiatalt, akik a gyanú szerint ellopták a bánrévei temető lélekharangját és számos más bűncselekményt követtek el - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Dobi Tamás elmondta: a tolvajok április és június között Bánrévén több családi ház melléképületét törték fel, azokból kézi szerszámokat, fűkaszát, hegesztőt, kerékpárt, boronát, ekét és egyéb, fémből készült tárgyakat vittek el, de ellopták a helyi köztemető lélekharangját, illetve a vasútállomáson a fedlapokat is.
A rendőrség szerint a 21 éves férfi és fiatalkorú társa megalapozottan gyanúsítható a lopásokkal. A nyomozásban a szlovák rendőrhatóságok is támogatást nyújtottak, mivel a tettesek az ellopott értékeket külföldön értékesítették.

Kapcsolódó cikkeink

EPA

Ferenc pápa látogatást tett a Szent Péter téren és meggyóntatott több fiatalt. A katolikus egyház feje váratlanul jelent meg a téren és egy óra leforgása alatt 16 fiatal gyónhatott nála.

hirado.hu

Ma már az internet világán, az online közösségi tereken keresztül nyílik ki a világ a fiatalok előtt, ám a digitális tér veszélyes üzem, ezért ott sem szabad megfeledkezni a biztonságos környezet megteremtéséről - erről az Emmi család- és ifjúságügyért is felelős...

Ismét magyar fiatalokat bántalmaztak Temerinben

Ismét bántalmaztak két magyar fiatalt, az incidens vasárnap hajnalban történt - írta a Vajdaság Ma délvidéki hírportál.

MTI Fotó Varga György

Félmillió forint vissza nem térítendő támogatást kínál a dunaföldvári önkormányzat azoknak a családoknak, amelyek a településen telepednek le. Jászapátiban ingyen önkormányzati telket kapnak azok, akik a városban képzelik el a jövőjüket.

2021. január 17., vasárnap, Antal,Antónia