Előzetesben az ismerősét kirabló miskolci nő

Téma: 

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el a gyanúsítottnak.

Mint ismeretes rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 25 éves L. Alexandra miskolci lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 2-án 12 órakor az elkövető egy nő ismerősétől kért kölcsön 2.000 forintot. Az ismerős beleegyezett a kölcsönadásba, de mivel nem volt nála készpénz, ezért az egyik – Miskolc, Szentgyörgy úton található – pénzjegykiadó automatához mentek.

A sértett több 10.000 forintot vett fel, amelyből 2.000 forintot átadott, azonban ekkor az elkövető az áldozat kezét kicsavarva, abból az összes pénzt kitépte és a helyszínről elmenekült.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei a sértett bejelentése után haladéktalanul megkezdték az elkövető felkutatását, akit a cselekmény elkövetésétől számított három órán belül lakásán elfogtak.

L. Alexandrát a rendőrök a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, aki gyanúsítotti kihallgatása során tettét beismerte.

A nyomozók a tettest bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2014. július 4-én elrendelt.

 

police.hu-

 

Kapcsolódó cikkeink

Előzetesben a miskolci szatír

A közelmúltban több miskolci nőt szeméremsértően molesztált egy férfi.
A miskolci nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a gyanúsítottat és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.

Barátnőjét futtatta egy  miskolci férfi

Egy miskolci férfi azért futtatta élettársát, hogy ő munka nélkül is megéljen, ezzel azonban elkövette a kitartottság bűntettét.

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából – erről közleményben tájékoztatott szerdán a párt másik két helyi képviselője.

A rendőrök által elfogott miskolci erőszaktevő beismerte tettét.

2020. június 5., péntek, Fatime