Féktárcsatolvajt fogtak a rendőrök

Téma: 

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy miskolci telephelyről féktárcsákat lopott el.

 

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. János, 30 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, a Testvérvárosok útján egy telephelyről 2015. március 23-án 23 órakor 8 féktárcsát és 4 darab használt gumiabroncsot tulajdonított el.

A lakossági bejelentés alapján kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit a Miskolci Rendőrkapitányságra előállítottak. A gyanúsított kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

 

Kapcsolódó cikkeink

Illusztráció

Hét elfogatóparancs volt érvényben egy húszéves férfi ellen, akit csütörtökön fogtak el Kazincbarcikán - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Országszerte összesen 4562 határsértőt fogtak el a rendőrök péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfőn az MTI-t.

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Hatvannyolc csoportban minden eddiginél több, 1524 határsértőt - köztük 260 gyermeket - tartóztattak fel a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén kedden - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.Szenti...

Őrizetben van az a házaspár, akik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátán egy férfit évekig bezárva tartottak és dolgoztattak, majd amikor a sértett már nem akarta tovább a ház körüli teendőket elvégezni, súlyos fenyegetéssel és bántalmazással bírták rá a további munkára...

2020. július 12., vasárnap, Izabella,Dalma