Hejőkürt: Őrizetben a szerb sofőr

Téma: 

Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség annak a kamionnak a vezetőjét, aki Hejőkürtnél az M3-as autópályán az elmúlt szombat hajnalban tragikus kimenetelű balesetet okozott.
Mint ismeretes 2013. július 6-án hajnali öt óra után néhány perccel az M3-as autópálya Hejőkürti szakaszán közlekedési baleset történt. A nyomozás adatai szerint egy szerb felségjelzésű kamion 56 éves sofőrje Nyíregyháza felől Budapest irányába haladva, feltételezhetően vezetés közben elaludt és a pályatesteket elválasztó szalagkorlátokat átszakítva a túloldali árokba hajtott. A balesetben a jármű vezetője mellett 62 éves utasa is megsérült, aki később a kórházi kezelés ellenére életét vesztette.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban a jármű szerb állampolgárságú vezetőjét, az 56 éves K. Milan-t bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

Kapcsolódó cikkeink

http://static.ruvr.ru/

A Déli Áramlattal kapcsolatos hétfői orosz bejelentés nyomán előállt helyzetet vitatta meg telefonon Orbán Viktor magyar és Aleksandar Vucic szerb kormányfő - erősítette meg az MTI-nek a Tanjug szerb hírügynökség információját Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki...

hirado.hu

Közös, orosz-szerb személyzetű MiG-29-es vadászgépek és Mi-8-as helikopterek tartanak hadgyakorlatot Szerbiában október 1. és 5. között – közölte vasárnap az orosz védelmi minisztérium.

A kormányellenes média pénzelésével vádolta meg az Európai Uniót a hét végén Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök, amelyet Brüsszel határozottan elutasított.

Internet

Elindultak Macedóniába és Szerbiába azok a magyar rendőrök, akik határrendészeti műveletekben vesznek majd részt - közölte hétfőn a rendőrség a honlapján.

2021. január 17., vasárnap, Antal,Antónia