Húsvéti nyúlat loptak Tiszabercelen

Téma: 

A tulajdonos épségben visszakapta az eltulajdonított állatokat.

 

Egy tiszaberceli családi ház udvarán álló melléképületből loptak el két belga óriásnyulat 2015. április 5-én reggelre.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai még aznap előállították, és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták a feltételezett elkövetőt, egy 15 éves tiszaberceli fiút.

A nyulakat a rendőrök épségben visszaadták a jogos tulajdonosnak.

 

Kapcsolódó cikkeink

A kép illusztráció. foto: koronaradio.hu

Vendégségből hazafelé tartva egy ruzsai ház melléképületéből lopott kerékpárokat egy szatymazi férfi és párja - közölte a police.hu. A rendőrök a Csongrád megyei Üllésen fogták el a feltételezett elkövetőket.

 

Evelin: "A szüleim nem lopták szét az országot"

Gáspár Győző kamaszkorú lánya sok kortársához hasonlóan egyre többet foglalkozik a külsejével. Kozmetikushoz, körmöshöz jár és az alakjával is egyre többet foglalkozik.

Bár az utóbbi időben néhány kiló felszaladt Evelinre, édesapja támogatásával újra mozgásba lendült....

Egy színi családi házba 2013. március 17-én ismeretlenek az ajtózár kifeszítését követően behatoltak, majd a lakásból élelmiszereket és műszaki cikkeket vittek el.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három férfi ellen, akik 2012. december 4-én az esti órákban, Gesztely külterületén behatoltak egy baromfi telephelyre és onnan 24 tyúkot tulajdonítottak el.

2020. május 25., hétfő, Orbán