Ittasan vezetett - Vádemelési javaslat a külföldi sofőrrel szemben

Téma: 

Ittasan vezetett - Vádemelési javaslat a külföldi sofőrrel szemben. Szerencs belterületén állítottak meg a rendőrök közúti ellenőrzés során 2013. július 24-én 03 óra 22 perckor egy olasz rendszámú személygépkocsit.
Az adatok egyeztetését követően a közlekedési járőrök a sofőrrel szemben légalkohol mérő tesztet alkalmaztak, mely elszíneződött. Ezt követően az 54 éves olasz férfit a rendőrök hiteles légalkohol mérés végett előállították a Szerencs Rendőrkapitányságra, ahol szintén pozitív volt az eredményt.
A férfival szemben a Szerencsi Rendőrkapitányság ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés vétsége miatt indított eljárást és bevonta a sofőr jogosítványát.

A Szerencsi Rendőrkapitányság az ittas sofőrrel szemben, szakértők bevonásával folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkeink

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába telefonon tett bejelentést 2013. február 27-én egy 56 éves hernádszentandrási asszony, miszerint két férfi az utcán bántalmazta őt.

Egy 65 éves edelényi férfi 2013. február 28-án lopás miatt tett bejelentést a rendőrségen. A sértett elmondta, hogy körülbelül egy órára hagyta el lakását délelőtt, majd mikor hazaért azt látta, hogy négy ismeretlen személy a hátsó kerítésénél áll.

Illusztráció

Mezőkeresztesen egy idős asszony 2013. január 19-én hajnali 3 órakor arra ébredt, hogy az ablakánál zajokat hall, majd a hátsó szobába ismeretlenek beugranak. A néninek még annyi ideje volt, hogy keresztlányát hívja telefonon, aki értesítette a rendőrséget.

Hamis jogsival, ittasan a tilosban

Tiszaújvárosban vonták ellenőrzés alá azt a férfit, aki gépkocsijával a tiltó jelzése ellenére behajtott egy utcába, majd igazoltatása során megállapították, hogy ittas, a járművezetéstől el van tiltva és a nála lévő vezetői engedély hamis.

2021. május 10., hétfő, Ármin,Pálma