Javul a csaknem halálra vert miskolci férfi állapota

Téma: 

Jobban van az a 26 éves fiatal férfi, akit vasárnap hajnalban vertek össze Miskolc belvárosában – mondta el a városházi lapnak, Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, miután látogatást tett a kórházban fekvő áldozatnál.
Miképp a polgármester elmondta, a fiatalembert és édesanyját egyaránt megviselte az eset, ugyanakkor javul a férfi állapota, feltehetőleg hétvégére elhagyhatja a kórházat.

A polgármester az eset kapcsán kiemelte, nem tartja megengedhetőnek azt, hogy Miskolc bármely területén ilyen bűncselekmények történjenek, és a hatóságokkal együtt mindent el fognak követni, hogy megelőzzék azokat.

Mint az ismeretes, vasárnap hajnalban brutálisan összevertek egy 26 esztendős férfit Miskolc belvárosában, a Szemere és az Arany János utcák kereszteződésében. A rendőrség fél nap alatt elfogta a tettest.

Kapcsolódó cikkeink

A középiskola kollégiumában rendezett véradást a Magyar Vöröskereszt Tiszaújvárosi Területi Szervezete. Tavaly ősszel már volt egy ilyen akció, akkor közel 100 végzős diák és pedagógus jelentkezett donornak. Most is így volt.

foto Ádám János

Vért kérnek a komlóskai óvónőnek. A februárban, a 37-es úton súlyos autóbalesetet szenvedett Tóth Zsuzsa további műtéteihez kell segítség.

A legfrissebb jelentések szerint javul a tüdőgyulladás miatt kórházban ápolt Nelson Mandela állapota.

MTI Fotó

Negyvenmilliárd forintból nyolcvan fejlesztés valósul meg országszerte, amelynek eredményeként százezer hektáron javul a természeti környezet állapota – közölte az Agrárminisztérium természetvédelemért felelős helyettes államtitkára pénteken az M1-en.

2021. március 6., szombat, Leonóra,Inez