Kislányt akart megerőszakolni egy migráns Bicskén

Téma: 

Egy 12 éves kislánnyal erőszakoskodott a bicskei befogadó állomás egyik lakója Bicskén. A menekültkérelmének elbírálására váró, 40 év körüli török férfi megtámadta a kislányt, lerángatta több ruhadarabját és meg akarta erőszakolni. A gyermeknek bár meztelen alsótesttel, de sikerült elmenekülnie.

A támadót a rendőrök elfogták, szexuális visszaélés miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A török férfit a Székesfehérvári Járásbíróság hétfő délelőtt előzetes letartóztatásba helyezte. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális visszaélés bűntette miatt folytat eljárást.

MTI Fotó Balogh Zoltán

A törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított augusztusban illegálisan, a zöldhatáron keresztül érkezett Magyarországra.

“Jelenleg humanitárius tartózkodási engedéllyel rendelkezik, menedékjogi kérelmének elbírálása folyamatban van” – olvasható a közleményben.

A bűncselekmény részleteiről a kiskorú sértett védelme érdekében és a nyomozás kezdeti szakaszára hivatkozva a bíróság további adatokat nem közölt, így sem a gyanúsított nemét, sem az állampolgárságát nem hozta nyilvánosságra.

A hirado.hu közlése szerint egy negyven év körüli, a menekültkérelmének elbírálására váró török férfi támadta meg a kislányt, “lerángatta több ruhadarabját és meg akarta erőszakolni”. A gyereknek meztelen alsótesttel sikerült elmenekülnie – olvasható az oldalon.

Forrás: hirado.hu

Kép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Kapcsolódó cikkeink

 Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Miskolcon egy kődarabbal fenyegetve akart rabolni. A támadót 15 percen belül elfogták a rendőrök.

 A gyanút keltő fiatal férfit a rendőrök Miskolcon még a bűncselekmény elkövetésének megkezdése előtt igazoltatták és elfogták.

Meg akart enni egy svájci férfit a sároskőszegi kannibál

"Lövöldözésbe torkollott a sároskőszegi vasútállomáson, amikor szlovák kommandósok megpróbáltak elfogni egy
orgyilkosság előkészítésével és kannibalizmussal gyanúsított férfit.

MTI Fotó Vajda János

A Hernád kettévágta Bőcsöt, és a nagy erejű sodrása miatt fokozott óvatosságra van szükség – mondta az M1 tudósítója, aki beszámolt arról is, hogy valakit, aki kerékpárral próbált átjutni, elsodort az úttesten átlépő folyó.

2021. május 10., hétfő, Ármin,Pálma