Kockakővel akart rabolni a Búza téren

Téma: 

 Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Miskolcon egy kődarabbal fenyegetve akart rabolni. A támadót 15 percen belül elfogták a rendőrök.

 

Rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. Lajos 30 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Búza téren 2014. augusztus 5-én 0 óra 5 perckor a gyanúsított kockakővel a kezében arra akart kényszeríteni egy padon fekvő férfit, hogy adja át az értékeit. A támadó a bántalmazás ellenére sem tudta megszerezni zsákmányát, így elmenekült a helyszínről.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök 15 percen belül azonosították és a közelben elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Lajost.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette az útonállót, akivel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására, amit a járásbíróság 2014. augusztus 7-én elrendelt.

Az ügyben indított a nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokatvádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Kapcsolódó cikkeink

 A gyanút keltő fiatal férfit a rendőrök Miskolcon még a bűncselekmény elkövetésének megkezdése előtt igazoltatták és elfogták.

Meg akart enni egy svájci férfit a sároskőszegi kannibál

"Lövöldözésbe torkollott a sároskőszegi vasútállomáson, amikor szlovák kommandósok megpróbáltak elfogni egy
orgyilkosság előkészítésével és kannibalizmussal gyanúsított férfit.

MTI Fotó Vajda János

A Hernád kettévágta Bőcsöt, és a nagy erejű sodrása miatt fokozott óvatosságra van szükség – mondta az M1 tudósítója, aki beszámolt arról is, hogy valakit, aki kerékpárral próbált átjutni, elsodort az úttesten átlépő folyó.

2021. május 10., hétfő, Ármin,Pálma