Lopott csónakon eresztették le a lopott értékeket Tiszaújvárosban-videóval!

Téma: 

Azonosították a rendőrök azokat a garázsfeltörőket, akik a közelmúltban Tiszaújvárosban több bűncselekményt is elkövettek.

 
Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást aTiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint 2015. március 4-én Tiszaújvárosban háromgarázst is feltörtek, ahonnan különböző használati eszközöket, többek között horgászbotokat, kerékpárt, láncfűrészt, bozótvágó kést, illetve pálinkát tulajdonítottak el.
 
 

A nyomozás eredményeként a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Levente 38 éves tiszapalkonyai lakost. A nyomozók 2015. március 16-án hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, aki beismerő vallomást tett. A terhelt többek között elmondta, hogy Tiszaújvárosból egy a folyó partról elkötött csónakkal eresztették le az eltulajdonított értékeket Tiszapalkonyáig, illetve még további két hasonló módon elkövetett betörésről, illetve két kísérletről adott számot.

A rendőrök a gyanúsítottnál tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták a betörésekből származó értékek jelentős részét.

A beszerzett adatok alapján a gyanúsított a bűncselekményeket egy 27 éves cserépfalui társával követte el, aki időközben egy közúti közlekedési balesetben életét vesztette.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Kapcsolódó cikkeink

Mintegy ötven kisteherautót lopott el az ország különböző településeiről egy borsodi férfi, aki ellen most tett vádemelési javaslatot a III. kerületi rendőrkapitányság - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, akit korábban elláttak az ózdi kórházban, majd annak végeztével monitort és egy szaturáció mérőt is magával vitt. A kórház már másnap visszakapta jogos tulajdonát.

 

A miskolci rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki a gyanú szerint évek óta illegálisan vételezte az áramot és a gázt otthonában.

Lopott biciklivel távozott a rendőrségről - elgázolták

Ellopott egy leláncolt kerékpárt, s azzal indult haza kihallgatása után egy fatalkorú tolvaj a miskolci rendőrkapitányságról. A Putnok felé tekerő fiút egy autó elütötte a 26-os úton.

2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona