Megszúrta az interneten udvarló vetélytársát

Téma: 
Nehezményezte barátnője chatelését, ezért mellbe szúrta a lány beszélgető partnerét egy 19 éves férfi.
 
A vádlott és barátnője együtt nevelik közös gyermeküket egy zempléni kis faluban. A lány az interneten, egy közösségi portálon került kapcsolatba a sértett férfival, akivel a portál csevegőjén megbeszéltek egy találkozót. Erre a férfi 2013. május hó 17. napján motorral érkezett és az utcán találkozott a lánnyal.
 
A nő társaságában lévő vádlott elállta az útját, és kérdezgette, számon kérte a férfit, mit akar a barátnőjétől. Közben egyre indulatosabb, agresszívebb lett.
 
A sértett nem akart konfliktust, ezért mondta a vádlottnak, hogy felejtsék el az egészet, inkább elmegy. A sértődött férfi azonban nem hagyta ennyiben és ököllel megütötte a sértett bukósisakos fejét.
A nő kérlelte barátját, hogy ne balhézzon, de vádlott egy hirtelen mozdulattal, a kezében lévő késsel mellbe szúrta a motoron ülő férfit.
 
A sértettnek sikerült a helyszínről elhajtania, de pár száz méter után megállt, mert rosszul lett és segítséget kért az utcában lakóktól. A tüdőt is ért szúrás életveszélyes volt, és csak a gyors mentős segítség illetve kórházi ellátás mentette meg az életét.
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a 2014. július elején benyújtott vádiratában.
 
Miskolc, 2014. július hó 14. napján
Dr. Miskolci László
főügyész
távollétében
 
Dr. Martossy György
mb. főügyész helyettes
 

Kapcsolódó cikkeink

Illusztráció

A cseh gyerekek mintegy 51 százaléka találkozott már az interneten vagy telefonon keresztüli molesztálással. Többnyire szóbeli támadásokról volt szó.

MTI Fotó: Komka Péter

A 6-7 évesek zöme már rendszeres internethasználó, a 10-15 évesek kétharmada pedig minden nap fellép a világhálóra - derül ki egy hazai kutatásból.

MTI Fotó

Ne vásároljanak interneten koronavírustesztet, ne folytassanak öndiagnózist – kérte Müller Cecília az operatív törzs csütörtöki online tájékoztatóján.

Káros tartalmú szoftver terjed az interneten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály Gazdaságvédelmi Osztálya eljárást folytat az Interneten terjedő „Ransomware” elnevezésű vírussal kapcsolatban.

2020. december 4., péntek, Borbála,Barbara