Miskolci prostik orvosi igazolás nélkül

Téma: 

A Miskolci Rendőrkapitányság kitartottság, zsarolás, személyi szabadság megsértése miatt indított eljárást egy 30 éves miskolci férfival szemben. A nyomozás adatai alapján többnyire fiatalkorú lányokat kísért, illetve szállított Miskolc területén több közterületre, ahol prostitúcióra kényszerítette őket. A futtató folyamatosan figyelte, felügyelte a tiltott kéjelgőket, akiktől elvette a napi bevételüket. De volt olyan eset is, amikor a kuncsaft a gyanúsítottnak fizette ki a szolgáltatás díját.
A 30 éves férfi a lányok számára lakhatást is biztosított, ami sokkal inkább börtönre hasonlított. Hiszen a fiatal nők nem hagyhatták el azt, aki megpróbálta arra bántalmazás várt.
A Miskolci Rendőrkapitányság a beszerzett bizonyítékok alapján előterjesztést tett a napokban bűnügyi őrizetbe vett és már több alkalommal büntetett gyanúsított előzetes letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.
Elzárt test munkások
A fenti nyomozáshoz szorosan kapcsolódik, hogy a napokban a miskolci rendőrök több fiatal nőt is tetten értek, akik szexuális szolgáltatásaikat kínálták Miskolc védett övezeteiben, az arra elhaladó gépkocsivezetőknek anélkül, hogy a tevékenységükhöz szükséges orvosi igazolással rendelkeztek volna.
A nők a szexuális szolgáltatással összefüggő korlátozást, illetve tilalmat megszegték azáltal, hogy védett övezetben követték el tettüket.
Továbbá nem rendelkeztek külön jogszabályban előírt orvosi igazolással sem, ezért a Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette őket, s gyorsított eljárás keretében, tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt bíróság elé állította a törvényszegő hölgyeket.
A test munkások cselekményükért 5-től 25 napig terjedő elzárást, illetve egy fő pénzbüntetést kaptak.

Kapcsolódó cikkeink

MTI/Balázs Attila

Minél gyorsabban megszületik a megegyezés az egészségügyiek béremeléséről, annál előbb kerülhet az ágazati törvénybe az új szakdolgozói és orvosi bértábla - írja a Magyar Idők szombati számában.

Az amerikai James Rothman és Randy Scheckam, valamint a német Thomas Südhof kapta megosztva az idei orvosi-élettani Nobel-díjat - jelentették be hétfőn a svéd Karolinska Intézetben Stockholmban.

Bükkábrány: Megkezdődött az orvosi rendelő felújítása

Szeptember 2-án elindultak és megfelelő ütemben zajlanak annak a projektnek a kivitelezési munkálatai, melynek eredményeként megújul az orvosi rendelő Bükkábrányban.

2021. május 10., hétfő, Ármin,Pálma