Őrizetbe vett fatolvaj

Téma: 

Volt katonai járművel lopta a fát a Balatoni tetőről az a borsodnádasdi férfi, akit az erdészek tetten értek, majd a rendőrök elfogtak. 

 

Erdész ért tetten egy fatolvajt 2014. augusztus 4-én 13 óra 15 perckor a borsodnádasdi erdőben. A szabálysértőt a bejelentést követően a rendőrjárőrök azonnal elfogták, majd az 52 éves helyi Cs. Istvánt előállították a rendőrkapitányságra.

 

A rendőrök a falopáshoz használt eszközöket lefoglalták.

Az Ózdi Rendőrkapitányságra előállított és szabálysértési őrizetbe vett férfit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a hatóság gyorsított eljárásban három napon belül bíróság elé állította.

 

Kapcsolódó cikkeink

Ütött a fatolvaj

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást a rendőrség egy fatolvajjal szemben, aki megütött egy természetvédelmi őrt Kesznyétenben.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Az április 8-ai országgyűlési választásra 205 megfigyelőt vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság, 18-at a levélszavazatok ellenőrzésére, 90-t a külképviseletekre, 97-et az egyéni választókerületi székhelyekre a levélszavazatok gyűjtésére szolgáló urnák...

Ukrán nacionalistákat vett őrizetbe az orosz titkosszolgálat

Őrizetbe vette Jobboldali Szektor nevű ukrán nacionalista szervezet négy tagját az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB); azzal gyanúsítják őket, hogy pokolgépes merényletekre készültek a Moszkva által márciusban bekebelezett Krímben.

 

AP

Újabb tizennégy kulturális helyszínt vett fel a világörökségek listájára az UNESCO világörökségi bizottsága Bakuban zajló soros ülésszakán szombaton.

2020. július 10., péntek, Amália