Szin: Élelmiszereket, műszaki cikkeket loptak

Téma: 

Egy színi családi házba 2013. március 17-én ismeretlenek az ajtózár kifeszítését követően behatoltak, majd a lakásból élelmiszereket és műszaki cikkeket vittek el.
Az edelényi rendőrök egy hónap alatt beazonosították és elfogták a betöréses lopás gyanúsítottját, egy 17 éves helyi fiatalembert. Az elkövető kihallgatása során beismerte a cselekményt és megnevezte szintén fiatalkorú társát is. A fiatal fiúk elmondták, tudták, hogy a ház tulajdonosai nem tartózkodnak otthon, ezért választották ki az épületet. A rendőrök a házkutatások alkalmával az eltulajdonított műszaki cikkek egy részét megtalálták és lefoglalták.

Az Edelényi Rendőrkapitányság a két 17 éves fiúval szemben, kisebb értékre elkövetett betöréses lopás bűntette miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkeink

A tulajdonos épségben visszakapta az eltulajdonított állatokat.

 

Egy tiszaberceli családi ház udvarán álló melléképületből loptak el két belga óriásnyulat 2015. április 5-én reggelre.

A kép illusztráció. foto: koronaradio.hu

Vendégségből hazafelé tartva egy ruzsai ház melléképületéből lopott kerékpárokat egy szatymazi férfi és párja - közölte a police.hu. A rendőrök a Csongrád megyei Üllésen fogták el a feltételezett elkövetőket.

 

Illusztráció

Nem sokáig örülhetett zsákmányának az a 24 éves ózdi férfi, aki az egyik helyi üzlet kirakatát betörve jutott hozzá különféle műszaki cikkekhez.

Számítógépeket, kamerákat lopott, majd egy kerékpárt is elemelt a betörő, hogy az értékeket el tudja szállítani. Nem jutott azonban messzire, mert a rendőrök fél órán belül elfogták és előállították a 35 éves körömi férfit.

2020. május 25., hétfő, Orbán