Veszélyes bűnözőt fogtak el Kazincbarcikán

Téma: 

Hét elfogatóparancs volt érvényben egy húszéves férfi ellen, akit csütörtökön fogtak el Kazincbarcikán - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Gaskó Bertalan elmondta: Kazincbarcikán egy magánlakásban fogták el a férfit, akit több mint egy éve keresett a büntetés-végrehajtás, három bíróság, valamint három rendőrkapitányság vagyon elleni bűncselekmények (rablás, csalás, lopás) miatt.

Kiderült, hogy a férfi huzamosabb ideig külföldön tartózkodott, ahonnan nemrég tért haza, azóta bujkált. Elfogása után őrizetbe vették és a megyei büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Országszerte összesen 4562 határsértőt fogtak el a rendőrök péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfőn az MTI-t.

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Hatvannyolc csoportban minden eddiginél több, 1524 határsértőt - köztük 260 gyermeket - tartóztattak fel a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén kedden - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.Szenti...

Őrizetben van az a házaspár, akik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátán egy férfit évekig bezárva tartottak és dolgoztattak, majd amikor a sértett már nem akarta tovább a ház körüli teendőket elvégezni, súlyos fenyegetéssel és bántalmazással bírták rá a további munkára...

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy miskolci telephelyről féktárcsákat lopott el.

2021. január 27., szerda, Angelika