Az olasz Chi magazin nagy terjedelemben közölte a Katalin hercegnő topless képeit

Téma: 

Húsz oldalnyi fotót közölt a bikinifelső nélkül lencsevégre kapott Kate Middletonról a Chi olasz magazinújság hétfői száma. A lap a Berlusconi család birtokolta Mondadori csoport tulajdona.

"Még személyesen II. Erzsébet királynő sem tudott volna megakadályozni abban, hogy közöljem a fotókat. Persze II. Erzsébetet toplessben sohasem közölném" - hangoztatta Alfonso Signorini, a Chi magazin főszerkesztôje az olasz sajtóban. A Chi hétfői, rendkívüli száma a Botrány az udvarban. A királynő meztelen! címmel jelent meg. Az újság címoldalán is a meztelen felsőtestű Kate Middleton látható. A fotók kísérőszövege azt kérdezi, "így kell-e megmutatnia magát egy jövőbeli királynőnek?". Egy olasz plasztikai sebész cikke Kate bőrének feszességét elemezve megállapítja, hogy előbb-utóbb mégiscsak mellplasztikára lehet szüksége. Signorini elmondta, hogy több mint százötven felvételt szerzett meg a hercegi pár franciaországi nyaralásáról. Ezekből válogatta ki a megjelenteket, többet, mint amennyi eddig a francia (szintén Mondadori publikálta) Closerben és az ír Daily Starban megjelent. Signorini azt nem árulta el, kitől és mennyiért jutott hozzá a fényképekhez. "A fotók sajnos politikailag korrektek. Túlságosan is kispolgáriak. Ha szenzációsabb képeket tudtam volna szerezni, azokat is közöltem volna" - mondta Signorini. Hozzátette, hogy a felvételek "a villán kívülről, az utcáról készültek, ahonnan bárki láthatta a toplesst. Kate meglepetése nem helyénvaló". Az olasz napilapok szerint a Mondadorit birtokló Berlusconi szándékosan mondott nemet a Buckingham-palotának a fotók leállítására szóló kérésére. Marina Berlusconi, a Mondadori elnöke, a La Repubblica című napilapban hangsúlyozta, hogy a "Mondadori a munkáját végzi. Apám politikus, és semmi köze a fotókhoz". Az olasz sajtó arra emlékeztetett, hogy a Chi magazin Marina topless fotóit is közölte. A Silvio Berlusconi szardíniai villájában, 2009-ben lencsevégre kapott meztelen férfiak és nők miatt azonban per indult a paparazzo ellen.

Kapcsolódó cikkeink

Katalin hercegnőről, a brit trón majdani várományosának hitveséről készült intim sajtófotók külföldi felbukkanása szít ismét indulatokat Londonban.

Több száz fotó készülhetett a félmeztelenül napozó Katalin cambridge-i hercegnőről, a brit trón várományosa, Vilmos herceg feleségéről, és a képek közül a jövő héten jó néhány valószínűleg meg is jelenik.

2021. június 24., csütörtök, Iván