Íme az első fotók Katalin kisfiáról (sok képpel!)

Téma: 

Elhagyta a londoni St. Mary's kórházat Katalin hercegnő és újszülött kisfia, akik a hazaindulás előtt néhány szót is váltottak a helyszínen megjelent újságíróhad tagjaival.Élőben közvetítették a brit tévécsatornák, ahogy Katalin hercegnő és tegnap megszületett kisfia Vilmos herceg társaságában elhagyja a kórházat kedden kora este.A St. Mary's kórház előtt újságírók hada fogadta a családot, és elkészültek az első felvételek is a bébiről. Katalin, Vilmos és a kisfiú rövid időre kijöttek az épületből, ahol a herceg azt mondta, az újszülött nevéről még nem döntöttek. "Ezen még dolgozunk" - tette hozzá a Vilmos. Katalin egy kis időre átadta a kisfiút az édesapjának, mire Vilmos viccelődve azt mondta, kisfia jó súlyban van és erős a tüdeje is.

"Ez egy nagyon különleges időszak" - mondta Katalin, aki kék alapon fehér pöttyös ruhát viselt. Hozzátette, különleges érzés volt életet adni első gyermeküknek, szerinte ezt az érzést szerintük minden szülő megismeri majd. Vilmos szerint fia az ő ajkait örökölte, de Katalin máris rávágta, hogy szerinte ez nem így van. A hercegi pár azt is elárulta, hogy a gyermek első pelenkáját Vilmos cserélte ki.

A tömeg, a hangzavar és a rengeteg vaku ellenére a baba úgy tűnt, hogy végig nyugodt maradt. Nagyjából két perc után az újdonsült család visszament a kórház épületébe, amíg megérkezett az autójuk.

A pár és gyermekük később egy fekete autóval hagyták el a kórházat, Vilmos vezetett, Katalin a csecsemővel a hátsó ülésen foglalt helyet. A királyi utód babahordozóban utazott. A család a Kensington-palotába tért haza, autójuk egy másik jármű kísérte.

Az egyelőre csak Baby Cambridge néven emlegetett, 3800 grammos súllyal született gyermekre most először vethetett pillantást a világ.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Máthé Zoltán

Mától családokért felelős tárca nélküli miniszterként dolgozik Novák Katalin.

Rekordszámú támogatás Csöbör Katalin a Fidesz-KDNP jelöltje mögött

Csöbör Katalin a Miskolc 1. sz. választókerületének országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tartott az ajánlásgyűjtéssel kapcsolatban.

 

Óriási örömmel fogadták a britek Londonban, hogy hétfőn megszületett Katalin hercegnő kisfia. A királyi család tagjain kívül David Cameron brit kormányfő is örömét fejezte ki és jókívánságait küldte Katalin hercegnőnek, aki hétfő délután életet adott a cambridge-i hercegnek...

2021. június 24., csütörtök, Iván