Vajna (Palácsik) Tímea Banderas macskájával pózolt - itt vannak az esküvői képek

Téma: 

Még Antonio Banderas (53) macskája is tiszteletét tette Palácsik Tímea (30) és Andy Vajna (69) esküvőjén. A fiatal feleség közösségi oldalára töltötte fel azokat a képeket, amelyeken boldogan pózol a filmcsillag házi kedvencével, a fotó alá pedig – utalva Antonio szerepére a Shrek című rajzfilmben – csak annyit írt, „íme az igazi Csizmás Kandúr". - olvasható a Blikkben.

Mint azt megírtuk, a producer és kedvese magyar idő szerint hétfő hajnalban kötötte össze életét Los Angelesben, Antonio Banderas villájában. Az ifjú pár azóta is úszik a boldogságban, erre utal az is, hogy Tímea folyamatosan tölti fel az álomesküvő képeit az internetre, sőt nevét is mindenhol átírta Vajna Tímeára.

Kapcsolódó cikkeink

Bár volt itt gyanított félrelépés és bojkottot szervező barát is, végül semmi nem tudta elvenni a 30 éves Palácsik Tímea kedvét attól, hogy a 69 éves Andy Vajna legyen élete párja – írja a Blikk.

MTI/EPA

Aggódnak az utazási vállalkozások, mert zuhanórepülésben vannak a csoportos törökországi nyaralásokra szóló megrendelések a közelmúlt terrorcselekményei miatt - írta pénteki számában a Magyar Idők.

Lépfene - Jó állapotban vannak a megfertőződött betegek

Jó általános állapotban vannak, várhatóan néhány napon belül elhagyhatják a kórházat a lépfenével fertőzött betegek - tájékoztatta a debreceni Kenézy kórház infektológiai intézetének főorvosa pénteken az MTI-t.

 

2020. július 13., hétfő, Jenő