Befejeződtek a demonstrációk Miskolcon

Miskolc város területére 2012. október 17-ére három szervezet jelentett be a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényt.
A demonstrációk közel azonos időben, több helyszínen zajlottak. A vonulásokkal érintett útszakaszokon időszakosan részleges útlezárásokra került sor. A rendőrség a szükséges erőkkel hajtotta végre a biztosítási feladatokat.
A rendőrök a demonstrációkkal összefüggésben négy fővel szemben kezdeményeztek szabálysértési eljárást feloszlatott társadalmi egyesület tevékenységében való részvétel miatt.
Ezen túlmenően - a megyében elrendelt fokozott rendőri ellenőrzések során - egy fő országos körözésben szereplő személyt fogtak el és további három személyt állítottak elő, közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt.
A Rendőrség megköszöni Miskolc város polgárainak türelmét és együttműködését.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkeink

Kerekes székes embert raboltak ki Miskolcon szombaton, a bűncselekménnyel gyanúsított 40 éves helybéli asszonyt elfogták - tette közzé a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

Miskolcon  veszik majd fel a 112-es segélyhívásokat

Hárommilliárd forintból Miskolcon épül ki a 112-es telefonszámon hívható országos segélyhívó egyik bázisa, amely csaknem ötszáz embernek ad majd munkát - jelentette be Kriza Ákos (archív fotó), a borsodi megyeszékhely fideszes polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján.

MTI Fotó: Vajda János

Harminckilenc embert menekítettek ki a tűzoltók Miskolcon egy égő házból péntek hajnalban, majd eloltották a tüzet - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.A lángok egy négyszintes lakóépület egyik első emeleti lakásában csaptak fel a Lorántffy Zsuzsanna...

Demonstrációval, közös verseléssel tiltakozó akciót szerveztek ellenzéki pártok miskolci női aktivistái, politikusai, szimpatizánsai a borsodi megyeszékhelyen, a megmozdulással a közelmúltban Miskolcon történt könyvégetést ítélték el.

2021. március 3., szerda, Kornélia