Forgalomkorlátozás és rendőri ellenőrzés lesz

Forgalomkorlátozás lesz szerdán Miskolc több pontján. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta az Irány Televízió szerkesztőségét, hogy
15.00 – 16.00 óra között időszakosan lezárják az Ifjúság utat a Fényi Gyula tér irányába.
14.00 – 16.00 óra között időszakos és részleges lezárás lesz a Szentgyörgy utca – Klapka Gy. utca – Avasi Sportpálya – Mendikás dűlő – Hidegsor – Avasalja – Nagyváthy utca – Tizeshonvéd utca – Hunyadi utca – Széchenyi utca – Kandia köz – Szinvaterasz közötti útszakaszon.
18.00 – 19.00 óra között teljes útlezárás lesz a Szentgyörgy u. – Gesztenyés utcai kereszteződés – Áfonyás utca – Szentgyörgy utca útszakaszon.
Egyúttal felhívják a figyelmet arra, hogy október 17-én 7.00 órától másnap reggel hét óráig a megye teljes területén fokozott rendőri ellenőrzés lesz.
Mint írják, ennek célja a „közbiztonságot veszélyeztető cselekmények, események megelőzése, megakadályozása”.
A Rendőrség személyeket igazoltathat, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatja, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatja, illetve azok rendezvények, események helyszínére történő bevitelét megtilthatja.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Az igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkára szerint "másként nem is nagyon képzelhető el a tiltott határátlépés, mint ennek a határzárnak a megrongálásával", tehát azt csak úgy akadályozhatják meg, ha annak megrongálását büntethetővé teszik.Elegendő...

MTI/EPA/Pete Summers

A brit miniszterelnök szerint csak a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló jelenlegi megállapodástervezettel képzelhető el az Egyesült Királyság zökkenőmentes kilépése az Európai Unióból.

Többször várható havazás, megerősödik a szél, így hófúvás is lehet. Hidegre is készülni kell, több helyen nappal is maradnak a mínuszok - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2021. január 17., vasárnap, Antal,Antónia