Gyászhír

A Kereszténydemokrata Néppárt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének közleménye:

 

Fájdalommal értesültünk arról, hogy Dr. Kriza Ákos, Miskolc város volt polgármestere hosszan tartó, küzdelmes betegség következtében elhunyt.

A Kereszténydemokrata Néppárt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete őszinte részvétét nyilvánítja ki a gyászoló családnak.

Osztozik fájdalmában és a Jó Isten vigasztalását kívánja számukra!

Dr. Csiba Gábor

KDNP B-A-Z Megyei Elnöke

 

Kapcsolódó cikkeink

Az ózdi Csépányi Általános Iskola vehette át elsőként a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. pályázatán elnyert Erzsébet-utalvány briketteket. A tüzelőanyag délelőtt megérkezett az ózdi iskolába.

Világcég fejleszt a Felsőzsolcai Ipari Parkban

Új munkahelyet is teremt a Felsőzsolcán fejlesztő francia világcég. Egy alapvetően új, az autók teljesítményét jelentősen növelő turbófeltöltő berendezés sűrítőházának gyártását kezdi meg a francia Sicta felsőzsolcai leányvállalata.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összesen 1,6 milliárd forint támogatást ad új, gáz meghajtású (CNG) autóbuszok beszerzéséhez állami vagy önkormányzati tulajdonú közösségi közlekedési társaságok számára.

Nem kell az Opel  Európában

Az Opel/Vauxhall autógyártó társaságot új vezérigazgató kinevezéséig Thomas Sedran, a cég eddigi stratégiai igazgatója irányítja - döntött kedden a vállalat felügyelőbizottsága.

2021. május 10., hétfő, Ármin,Pálma