Gyászhír

A Kereszténydemokrata Néppárt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének közleménye:

 

Fájdalommal értesültünk arról, hogy Dr. Kriza Ákos, Miskolc város volt polgármestere hosszan tartó, küzdelmes betegség következtében elhunyt.

A Kereszténydemokrata Néppárt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete őszinte részvétét nyilvánítja ki a gyászoló családnak.

Osztozik fájdalmában és a Jó Isten vigasztalását kívánja számukra!

Dr. Csiba Gábor

KDNP B-A-Z Megyei Elnöke

 

Kapcsolódó cikkeink

Számos folyó kilépett a medréből Németország déli és keleti részén a hetek óta tartó esőzések következtében. A Duna vasárnap délelőtt több utcát elárasztott a bajor-osztrák határon fekvő Passauban.

Közel két méteres lesőharcsa akadt horogra.

A tiszasalamoni Bernáth István a múlt héten egyedül horgászott a Latorca folyónak a szlovák határhoz közeli szakaszán. Mint utóbb elárulta, egy teleszkópos, orsós bot horgára egy jókora darab száraz kenyeret tűzött, arra harapott rá az óriási hal.

Ellentmondásos az uniós pályázati lehetőségek megítélése a kis- és középvállalkozások (kkv) körében - közölte a K&H Bank Zrt. csütörtökön legújabb felmérésnek eredményeként.

MTI-fotó: Marjai János

A kereskedelmi forgalomban elérhető szén-monoxid-érzékelők közül kevés a megfelelő, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium arra hívta fel a figyelmet, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ellenőrzésein a termékek több mint fele elbukott.A szaktárca az MTI-hez...

2021. június 24., csütörtök, Iván