A Jobbik az ügyészség elé viszi a miskolci közbeszerzéseket

A miskolci Jobbikosok közbeszerzési döntőbírósághoz, illetve az ügyészséghez fordulnak azért, mert szerintük Miskolc fideszes városvezetése sorozatosan megsérti a közbeszerzési törvényt, közölte kedden Egyed Zsolt jobbikos politikus. A közbeszerzési törvény szerint amennyiben lehetőség van rá, úgy helyi vállalkozásokat kell előnyben részesíteni a helyi beruházásoknál. Egyed szerint ezt a miskolci városvezetés nem veszi figyelembe, és nem helyi vállalkozásokat, hanem külföldi multinacionális cégeket bíz meg a helyi építési, felújítási munkálatok kivitelezésével. (archív fotó)

Kapcsolódó cikkeink

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából – erről közleményben tájékoztatott szerdán a párt másik két helyi képviselője.

Miskolci önkormányzat: téved a Jobbik

A közbeszerzési törvény szerint ha lehetőség van rá, helyi vállalkozásokat kell előnyben részesíteni a helyi beruházások során.

Miskolci MSZP: a Fidesz és a Jobbik negatív kampányt folytat

A Magyar Szocialista Párt miskolci szervezete arra szólította fel a Fidesz és a Jobbik helyi szervezetét, hogy hagyják abba negatív kampányukat, amely azután indult el, hogy a "demokratikus ellenzék" Pásztor Albertet, a város volt rendőrkapitányát indítja...

2021. március 7., vasárnap, Tamás