Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából – erről közleményben tájékoztatott szerdán a párt másik két helyi képviselője.

„Mint ismeretes, Szegedi Márton, a Jobbik miskolci frakcióvezetője úgy döntött, kilép a Jobbik soraiból, s a jövőben független képviselőként, de a Jobbik-frakció tagjaként kívánja munkáját végezni a miskolci közgyűlésben. Szegedi Mártont a Jobbik országos elnöksége ugyanakkor mandátumának visszaadására szólította fel, melynek ő nem tett eleget, ezért a Jobbik miskolci önkormányzati képviselőiként úgy döntöttünk, Szegedi Mártont kizárjuk a Jobbik-frakcióból" – fogalmaznak közös közleményükben Jakab Péter és Pakusza Zoltán jobbikos önkormányzati

Kapcsolódó cikkeink

Szegedi Márton lemond és maradna

Szegedi Márton, a Jobbik Magyarországért Mozgalom miskolci városi elnöke, múlt héten pénteken közleményben tudatta: lemond a pártban betöltött pozícióiról és kilép a Jobbikból, ám a közgyűlési frakciónak függetlenként tagja marad.

Miskolci önkormányzat: téved a Jobbik

A közbeszerzési törvény szerint ha lehetőség van rá, helyi vállalkozásokat kell előnyben részesíteni a helyi beruházások során.

Miskolci MSZP: a Fidesz és a Jobbik negatív kampányt folytat

A Magyar Szocialista Párt miskolci szervezete arra szólította fel a Fidesz és a Jobbik helyi szervezetét, hogy hagyják abba negatív kampányukat, amely azután indult el, hogy a "demokratikus ellenzék" Pásztor Albertet, a város volt rendőrkapitányát indítja...

Szegedi Márton is kilépett a Jobbikból

Szegedi Márton is kilépett a Jobbikból
Miskolc, 2012. augusztus 4., szombat (MTI) – Szegedi Csanád után testvére, Szegedi Márton is kilépett a Jobbikból – tudatta az érintett szombaton az MTI-vel.

2021. március 7., vasárnap, Tamás