Második alkalommal szervezett nyilvános toborzást a Miskolci Renegades

Második alkalommal szervezett nyilvános toborzást a Miskolci Renegades Amerikai Futball Klub. A megmérettetésre felső korhatár nélkül várták a sport iránt érdeklődőket.

Az elmúlt két héten 11 középiskolában tartottunk bemutatókat a testnevelés órákon –mondta Novák Tamás, a Miskolci Renegades Amerikai Futball Klub elnökségi tagja. - Elsősorban az volt akkor a cél, hogy minél több fiatal figyelmét felhívjuk a toborzásra, és persze az is, hogy legalább az az amerikai foci alapjait megismertessük a diákokkal.

A figyelemfelkeltés sikeres volt, hiszen a miskolci Ifi pályára negyvenen érkeztek, és végezték el a szintfelmérő gyakorlatokat. Köztük Krejcsirik Gábor is, aki Tiszaújvárosban középiskolás barátaitól értesült a try out-ról, és úgy tervezi, az edzéseken is kipróbálja, mennyire tudja felvenni a ritmust a Renegátokkal.

A válogatás célja, hogy feltöltsük a csapat ifi és felnőtt keretét – árulta el Huszár Gábor elnökségi tag. – A tavasszal induló bajnokságban már azt szeretnénk, ha minden poszton minőségi cserékkel állhatnánk pályára, és érhetnénk el minél több győzelmet. Ehhez nagy segítség, hogy a csapat edzője továbbra is az amerikai Phillip Hilderbrand.

A Miskolci Renegades októberben és novemberben a felkészülést segítendő barátságos mérkőzéseket játszik majd, hogy az újak is meccsrutint szerezhessenek. A csapat edzéseinek időpontjáról és a pontos helyszínről a www.miskolcrenegades.hu honlapon találhatnak információkat az érdeklődők. (fotó: Bodnár Enikő)

Kapcsolódó cikkeink

Meggyőző fölénnyel nyerte meg első haza mérkőzését a Miskolci Renegades Amerikai futball csapat. A Budapesti Zöld Sasok ellen 59-6 arányban győzedelmeskedtek az arany mezben játszó Renegátok.

Bodnár Enikő és Gávelné Tóth Krisztina képei

Hatalmas csatában megszerezte idei első kupagyőzelmét a Miskolc Renegades gárdája. A Székesfehérváron tartott döntőben 43-17 arányban múlták felül a Budapesti Green Eagles-t.

Ismét dobogós a Miskolc Renegades

Hatalmas küzdelemben szerezte meg idei második Aréna ezüstjét a Miskolci Renegades csapata. A hétvégén Nyíregyházán megrendezett I.

Miskolci Renegades Amerikai Futball Klub - Célba ért az adomány

Több száz ezer forint értékű játékot, mesekönyvet és egyéb, a gyerekek számára hasznos ajándékot vittek a miskolci Renegátok a GYEK kis betegeinek. A karitatív akciót jövőre is megszervezik az amerikai focisták.

2021. június 24., csütörtök, Iván