Megkezdik a felkészülést a Renegátok

Jövő héttől véget ér a nyári szünet a Miskolci Renegades játékosainak. A 2013-14-es szezonban a csapat legfontosabb célja a Divízió II.-ben való eredményes részvétel, erre már szeptembertől edzőmérkőzésekkel készülnek. A szakmai hátteret továbbra is az amerikai Phillip Hilderbrand biztosítja.

„Onnan folytatjuk ősszel, ahol a nyár elején abbahagytuk” – jelentette ki Phillip Hilderbrand edző. „A legfontosabb feladatunk az újoncok felzárkóztatása és a meccsrutinjuk növelése.”
Az amerikai szakember már évek óta segíti a Miskolci Renegades felkészülését, ma újabb egy éves együttműködésről állapodott meg a csapattal. A következő hetekben-hónapokban megkezdődik az az intenzív felkészülés, amely már a tavasszal induló Divízió II. küzdelmeihez adja meg a kondíciót és állóképességet a játékosoknak. – mondta Gável Iván, az egyesület elnökségi tagja.
A tájékoztatón elhangzott: az eredeti tervekben ősszel is több mérkőzés szerepelt, de a Blue Bowl kupát a kevés jelentkező miatt nem rendezi meg a Magyar Amerikai Football Szövetség, az ifi bajnoksághoz pedig kevés a Renegades kerete. A létszámot egyébkén az ősz folyamán egy újabb toborzással akarják növelni, amelyre korosztálytól függetlenül várják majd az érdeklődőket.

Kapcsolódó cikkeink

hirado.hu

Hétfőn kezdik kézbesíteni a 7,9 millió választópolgárnak az áprilisi országgyűlési választásról szóló értesítőt.

 

EPA

James Mattis amerikai védelmi miniszter már utasította is Joseph Dunfordot, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnökét az új dél-ázsiai stratégia megvalósításának előkészítésére - derült ki a védelmi miniszter helyi idő szerint későn este kiadott...

Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője tették le a miskolci elkerülő alapkövét szerdán.

2020. december 4., péntek, Borbála,Barbara