Miskolci lányt vett feleségül Andy Vajna - Palácsik Tímea fejét kötötte be a producer

Bár volt itt gyanított félrelépés és bojkottot szervező barát is, végül semmi nem tudta elvenni a 30 éves Palácsik Tímea kedvét attól, hogy a 69 éves Andy Vajna legyen élete párja – írja a Blikk. A csupa menő hollywoodi baráttal rendelkező producer esküvője végül tényleg Antonio Banderas villájában lett megtartva, a nyilvánosság teljes kizárásával, de természetesen egy csomó híres vendéggel helyi idő szerint hétfő hajnali 3-kor. Az újság információi szerint Palácsik családja már napokkal az esküvő előtt áttette székhelyét Miskolcról Los Angelesbe, és a nászút végéig ott is maradnak. A legnagyobb dolog mégis az, hogy a kimunkált ízlését is megvillantó Andy Vajnának sikerült elcibálnia a magyar hegedűművészt, Edvin Martont is egy fellépésre. A férfi természetesen nagyon boldognak látta a párt. "Megható volt látni őket, hogy milyen boldogok együtt, és a feleségemmel mi is sok boldogságot kívántunk nekik. Azt tudom, hogy nagyon izgatottak voltak mindketten a nagy nap előtt; Timi szeretett volna a lehető legszebb lenni, és tetszeni Vajnának, de ez érthető, hiszen mindenki izgatott, mielőtt kimondja a boldogító igent" – mondta a legutóbb kutyának koncertező Edvin Marton. Annyi már biztos, hogy Palácsik Tímea végül azt a ruhát választotta, amit korábban Instagramon is megosztott, úgyhogy jó sokat láthattak belőle a vendégek.

Palácsik Tímea Miskolcon született, a Herman Ottó Gimnáziumban érettségizett, majd a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán tanult. Legelőször 19 évesen indult el egy szépségversenyen, azóta többször szerepelt a tévé képernyőjén. A média azóta követi sorsát, amióta volt vőlegénye, Damu Roland megverte és megerőszakolta őt. Most már a 38 évvel idősebb Vajna felesége.

Kapcsolódó cikkeink

Még Antonio Banderas (53) macskája is tiszteletét tette Palácsik Tímea (30) és Andy Vajna (69) esküvőjén.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Az április 8-ai országgyűlési választásra 205 megfigyelőt vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság, 18-at a levélszavazatok ellenőrzésére, 90-t a külképviseletekre, 97-et az egyéni választókerületi székhelyekre a levélszavazatok gyűjtésére szolgáló urnák...

2020. július 13., hétfő, Jenő