Miskolci Renegades - Budapesti Zöld Sasok

Meggyőző fölénnyel nyerte meg első haza mérkőzését a Miskolci Renegades Amerikai futball csapat. A Budapesti Zöld Sasok ellen 59-6 arányban győzedelmeskedtek az arany mezben játszó Renegátok.

Erősen kezdődött az idei első meccs, hiszen az első negyedben, bár rövid időre az Eagles 6-6-ra egyenlíteni tudott, a miskolci gárda elhúzott, a félidőben, kétszer harminc perc elteltével, 41-6-tal fordultak a csapatok.

A második félidőben tovább nőtt a Renegades előnye, a negyedik negyed végén 59-6-tal búcsúzott a gárda a közönségtől. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a miskolciak szélső elkapója (Wild Receiver) Lakatos Bence, aki 5 touch down-t ért el.
(Lippai Péter 2-t, Bubnó Gergő és Szimándli Ákos pedig 1-et 1-et.)
A BAFC-kupában jelenleg, az első forduló zártával élen áll a Renegades, második a Győr White Sharks, harmadik helyen a Fehérvéri Koronázók, a negyediken pedig a Budapesti Zöld Sasok találhatók.

A Miskolci Renegades következő mérkőzése május 18.-án szintén hazai pályán lesz, a Győri Cápák ellen.

Kapcsolódó cikkeink

Bodnár Enikő és Gávelné Tóth Krisztina képei

Hatalmas csatában megszerezte idei első kupagyőzelmét a Miskolc Renegades gárdája. A Székesfehérváron tartott döntőben 43-17 arányban múlták felül a Budapesti Green Eagles-t.

Második alkalommal szervezett nyilvános toborzást a Miskolci Renegades Amerikai Futball Klub. A megmérettetésre felső korhatár nélkül várták a sport iránt érdeklődőket.

Ismét dobogós a Miskolc Renegades

Hatalmas küzdelemben szerezte meg idei második Aréna ezüstjét a Miskolci Renegades csapata. A hétvégén Nyíregyházán megrendezett I.

Miskolci Renegades Amerikai Futball Klub - Célba ért az adomány

Több száz ezer forint értékű játékot, mesekönyvet és egyéb, a gyerekek számára hasznos ajándékot vittek a miskolci Renegátok a GYEK kis betegeinek. A karitatív akciót jövőre is megszervezik az amerikai focisták.

2021. május 10., hétfő, Ármin,Pálma