NG ARENA WINTERBOWL 2016

A Miskolc Steelleaders Sport Egyesület, a cheerleading egyik legismertebb hazai képviselője ismét egy különleges amerikaifutball eseményt szervez Miskolcon. A 2014-es Divízió Döntő után az egyesület vezetői és szervező csapata most nem személyesen várják a nagyközönséget, hanem kizárólag a világhálón nézhető vasárnapi programra invitálnak.

Az NG ARENA WINTERBOWL 2016 az amerikaifutball kispályán játszódó változatának, az aréna futballnak teremt versenylehetőséget az ország első, kifejezetten erre a célra épült szabadtéri létesítményében Miskolcon, az NG ARENA-ban. Az amerikai AFL (Arena Football League) szabályainak megfelelő méretekkel rendelkező pálya a tervek szerint a jövőben több hasonló esemény otthona lesz.

A verseny rendhagyó módon, télen és szabadtéren lesz megrendezve, amely az internet segítségével az ország és a világ bármely pontjáról elérhető lesz. Az eseményt három kamerával, helyszíni szakkommentátorokkal teszik színessé a rendezők. Fontos tehát, hogy a rendezvény zártkörű, nézőket nem várnak a helyszínre, csak és kizárólag a www.ngarena.hu oldalra.

A kupa 5 hazai résztvevője az Eagles, Gorillaz, Gladiators, Grey Wolves és városunk csapata a Steelers mellett a marosvásárhelyi „Szörnyetegek”, a Morau Monsters csapata is nagy reményekkel érkezik a rendezvényre, hogy aztán az NG ARENA WINTERBOWL 2016 kupa győzteseként térhessen haza.

 

Az élő internetes közvetítést január 31-én 10 órakor kezdődik az alapszakasz mérkőzéseivel, az aréna szabályoknak megfelelően futóórás 10 perces félidőkkel. A döntőre tervek szerint 15:10kor kerül sor, ami után a 15:45kor kezdődő díjátadót is élőben nézhetik végig a szurkolók a www.ngarena.hu oldalon. 

Kapcsolódó cikkeink

Az új játékosokkal sem vallott szégyent a Miskolc Renegades, 47-19 arányban győzte le a szervező Miskolc Lions gárdáját, és nyerte meg a II.

EPA

Telt ház előtt lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott Uruguay ellen november 15-én, az új Puskás Ferenc Aréna avatómérkőzésén, melyen elbúcsúzik a válogatottól Gera Zoltán.

KKM / Kovács Márton

Vlagyimir Putyin orosz elnök repülőgépe megérkezett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

Amerikai győzelemmel és továbbjutással, az utóbbi évek egyik legmagasabb nézőszámával, sok bukással, de sérülésmentesen, salakfelhőben és a miskolci salakmotorsport jövőjében bízva búcsúzott a népkerti salakmotorpálya a nemzetközi futamoktól, a sportág kedvelőitől.

2020. október 22., csütörtök, Előd